To je to što me zanima!

Novi 'Gospodin Savršeni': Hoću strastvenu i neovisnu djevojku

Volim znatiželjne djevojke, otvorenog uma i sklone riziku. Bez predrasuda, osuđivanja, strastvene i neovisne, kad vole svoju samoću, a naposljetku se odluče biti s tobom, rekao je novi 'Gospodin Savršeni'
Vidi originalni članak

Show 'Gospodin Savršeni', koji je izazvao veliku popularnost prvom sezonom, vraća se na male ekrane ove jeseni. Gledatelji su u prvoj sezoni imali prilike upoznati Gorana Jurenca, kojeg je naposljetku osvojila Zagrepčanka Hana Rodić.

Nova sezona, koja će biti paprenija, vatrenija i prepuna obrata, snimana je po cijeloj Hrvatskoj i svojevrsna je razglednica prekrasnih predjela naše zemlje, a nove su kandidatkinje na sve moguće načine pokušale osvojiti srce novoga Gospodina Savršenog.

- Volim znatiželjne djevojke, otvorenog uma i sklone riziku. Bez predrasuda, osuđivanja, strastvene i neovisne, kad vole svoju samoću, a naposljetku se odluče biti s tobom - rekao je novi Gospodin Savršeni, čiji identitet još nije potvrđen. 

Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja koja će vas ostaviti bez daha, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će novi RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao srodnu dušu.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Beatrica 14.08.2019.

    Jeli i ovaj "savrseni", " nesavrsen" kao predhodni? 🤢🤮 Bljuc

  • 14.08.2019.

    Ako ništa drugo, čovjek je bar otvoreno i iskreno rekao što traži, bez tamo nekog njonjkanja, a ne neki kad se prijave, kukaju kako su sami, žele kao ozbiljnu, vrijednu, pametnu ženu, približnih godina kao i on, za ozbiljnu vezu a čim se pojave ženske izaberu najveću sponzu među njima, koja ne pušta mobitel iz ruku, selfiji po cijele dane a pameti ni u tragovima...

  • 14.08.2019.

    OMG ! Čuj ovo ''ostavit će vas bez daha'' ?! Koga ? Jedino ženskice koje žive u oblacima .

Komentiraj...
Vidi sve komentare