To je to što me zanima!

Novi izazovi: Jelena razdvojila 'par iz snova' Sobina i Bilmana

MOŽE OKO ŠIPKE, ALI NA ŠTULAMA? Davor Bilman malo se preplašio izazova koji ga čega nakon što je sa Slavkom Sobinom pobijedio u plesu oko šipke
Vidi originalni članak

Nadam se da su moji prijatelji ostali živi, jer su nakon plesa oko šipke sigurno svi umrli od smijeha, kaže učitelj plesa Davor Bilman (40). Zajedno s glumcem Slavkom Sobinom (31) odnio je pobjedu u drugoj emisiji.

- Osjećam se razbijeno. I doslovno i metaforički. Izveli smo točku izvan mojih očekivanja - kaže Sobin te se slaže kako jako puno treninga i adrenalin učine prava čuda.

- Znam da Bilman ima šipku u spavaćoj sobi, a tko zna što tek drži u podrumu - šalio se pjevač Marko Tolja (31). Iako je bio ozlijeđen, Sobin je uspješno savladao akrobacije.

- Imam upalu mišića, uklješten živac i par masnica. Ništa strašno - smije se splitski glumac te napominje kako ne smiju plakati s obzirom da ih trenerica Morana zove “moje dame” i nosi bič.

- Već nakon generalne probe nisam osjećao ruke, ali pomogla je masaža - kaže Bilman, koji će u idućem zadatku morati hodati na štulama kao cirkusant.

- Ako profesionalci već sad nose zavoje na rukama, što onda tek mene čeka - komentirao je Davor impresivnu koreografiju cirkuske skupine.

- Toliko sam bio umoran od šipke da se nisam uspio dignuti i prijaviti na nešto lakše - smije se Bilman.

Društvo u zadatku pravit će mu voditeljica Lota Jelena Glišić (29), koja baš i nije oduševljena štulama.

- Ja bih radije plesala kako Marko Tolja svira - šalila se Jelena, koja se odlično zabavila plešući cha cha cha.

Svi koji 12. prosinca žele biti uživo u studiju mogu se prijaviti na 24sata.hr. Sve što trebate je ispuniti obrazac ispod teksta na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • manhattan 07.12.2015.

    jel se to barbara opet udeblala ili mi se cini

  • funky_boy 07.12.2015.

    ...maltretiraju i sebe i gledaoce jedina razlika je u tome sto to njih ne zanima jer su dobro plaćeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare