To je to što me zanima!

Novi izgled zvijezde Gangnam Stylea: 'Nemoj više mršavjeti'

Nakon što se nedavno vratio društvenim mrežama, Psy je odmah odlučio reagirati i smiriti svoje pratitelje, napisavši im u svom humorističnom stilu kako će izgubljene kilograme ionako začas vratiti
Vidi originalni članak

Korejska pop zvijezda svijet je zaludila 2012. godine svojim velikim hitom 'Gangnam Style', ali Psy (41) je itekako aktivan i posljednjih sedam godina, kako na diskografskom planu, tako i kad je fizička aktivnost u pitanju. Pjevač je osjetno lakši, a njegova transformacija mnoge je fanove čak i zabrinula. 

- Počni jesti, molim te - napisala mu je nekolicina fanova, a većina se slaže kako je pjevaču godila promjena kilaže, ali i da ne treba pretjerivati. 

BORBA HITOVA Gangnam Style ide u povijest: YouTube ima novi hit na tronu

Iako ga mnogi nisu vidjeli od vremena njegovog globalnog hita i zaraznog pratećeg plesa, Psy je i dalje velika zvijezda na Dalekom istoku, na kojem niže hit za hitom. Ipak, više od tri milijarde pregleda na YouTubeu, koliko je skupio 'Gangnam Style' zasigurno je nedostižno. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što se nedavno vratio društvenim mrežama, Psy je odmah odlučio reagirati i smiriti svoje pratitelje, napisavši im u svom humorističnom stilu kako će izgubljene kilograme ionako začas vratiti. 

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.02.2019.

    gangam style jedna od najgorih pjesama ikada

  • Dr.King Schultz 26.02.2019.

    Kaže u članku 3 milijarde pregleda na youtube za gangam style je nedostižno - a kad ono , tamo neki Despacito ...

  • 25.02.2019.

    Ne bi imao 1% tih pregleda da nije one maličke u spotu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare