To je to što me zanima!

Novi Joker: Bio je rimski car, a sada će postati princ zločina?

Joaquin Phoenix još je jedan glumac koji će uskočiti u ulogu poludjelog klauna kriminala, Jokera. Nakon Jacka Nicholsona, Heatha Ledgera i Jareda Leta, hoćemo li dobiti razočarenje?
Vidi originalni članak

Glumca kojeg pamtimo gotovo isključivo po kvalitetnim ostvarenjima, Joaquina Phoenixa, počeli su vrbovati za novi film o najgorem Batmanovom protivniku, Jokeru.

CABLE Prvi foršpan za 'Deadpool 2' nam je predstavio novog heroja

Premda je za ulogu već bio spreman Jared Leto, koji nam je i dao prethodnu inačicu ovog negativca, izgleda kako su se stvari u Warner Brosu malo ispremiješale.

Osim što će se snimati nastavak stravično lošeg 'Odreda otpisanih', čini se kako će se snimati i samostalni film o Jokeru. Taj film neće nikako biti povezan s ostatkom Warner Brosovog filmskog svemira o Batmanu, Supermanu i ostalim herojima iz DC-ovog svemira.

Kako je u igri i Todd Phillips kao redatelj (kaznio nas je nekoliko puta svojim 'komedijama', u koje spada i užasan serijal 'Mamurluk'), možemo reći da baš i ne očekujemo kvalitetan uradak.

No sve je još uvijek u povojima, pa je moguće da će i pregovori između Phoenixa i studija propasti. O nastavku ove priče ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dennyy 13.02.2018.

    Kao prvo: "Todd Phillips kao redatelj (kaznio nas je nekoliko puta svojim 'komedijama', u koje spada i užasan serijal 'Mamurluk'" .. Prvi dio Mamurluka je bio više nego odličan, ako se gleda s aspekta komedije jer ne možeš u komediji očekivati nekakvu vrhunsku dubokoumnu priču vrijednu Oscara.. tako da, poštedi me takvih patetičnih komentara.. drugo: već si popljuvo film, a film je tek u fazi planiranja.. vrhunski filmoski znalac koji vidi u budućnost.. treće: izbor glumca za tu ulogu bi mogao biti pun pogodak.. jer Joaquin Phoenix je pokazao u više navrata da može odlično i uvjerljivo odglumiti negativca.. mislim da bi mu stajala ova uloga, definitivno

  • Joker123 13.02.2018.

    Ide mi na nerve ovi subjektivni novinarcic, Suicide squad je dobar film zabavan kakav i triba bit, a Phoenix ce bit odlican Joker u teoretskon filmu

  • 13.02.2018.

    A jeste vise dosadni sa jokerom! Daj smislite nekog novog! Dosad se u 17 filmova borio s jokerom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare