To je to što me zanima!

Novi kulinarski show 'Pun p'jat': Pogledajte što Luka zna

Da kuhanje nije bauk, pokazat će nam Luka u prvoj emisiji kulinarskog showa kroz kojega će gledatelje Nove TV svake nedjelje voditi u nove gastronomske avanture
Vidi originalni članak

Za prvu emisiju, Luka se hrabro odvažio pripremati tradicionalna jela. U prvom slijedu predstavit će jelo 'Fabrika burger', svoju verziju burgera s polpetama od kozica. U pripremi Burgera pomoći će mu njegov prvi gost, vrsni kuhar i mentor iz Masterchefa, Dino Galvagno, koji će ujedno Luki otkriti pet pravila važnih za svakog kuhara, bilo profesionalnog ili pak kuhara amatera.

Drugi slijed, nazvan Prazan fridž u kojemu je naglasak na tome da se ništa od hrane ne baca, donosi recept tradicionalne Komiške pogače,  i to po recepturi tete Marize! 

Slasno, brzo i kako Luka kaže - uvijek se nađe u frižideru te dodaje: „Važno je samo malo dobre volje, nešto vrimena, par namirnica i može se napravit jedno fino jelo.“ 

I kao šlag na kraju, Luka će svojim gledateljima otkriti jednu slatku tajnu, a ona se zove – Pecipala.  Riječ je o desertu iz Lukine mladosti kojeg mu je uvijek s velikim zadovoljstvom pripremala majka Tamara. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rok2 06.11.2014.

    svestran dečko. pjeva, pleše kuha. rado bi ga za zeta

  • JosJedanSam 26.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • fiore 25.10.2014.

    gledat ću,pa da vidimo što znaš?u svakom slućaju odvažit se kuhat na tv-u,već je garancija da imaš puno hrabrosti!najprije ćemo pogledat,pa onda ocijene?

Komentiraj...
Vidi sve komentare