To je to što me zanima!

Novi ljubavni par u 'Životu na vagi': Pali su i prvi poljupci...

Prve su na vagu stale djevojke iz oba tima, a trenerica Sanja je izrazila i svoju sumnju u metode kojima se koristi crveni tim jer su imali znatno bolje rezultate nego plavi
Vidi originalni članak

S obzirom da su na izazovu osvojili tri kilograma prednosti, crveni tim ide nešto bezbrižnije na vaganje. Prve su na vagu stale djevojke iz oba tima, a trenerica Sanja je izrazila i svoju sumnju u metode kojima se koristi crveni tim jer su imali znatno bolje rezultate nego plavi.

'ŽIVOT NA VAGI' Vukli su kamione: Crveni tim pobijedio je u Velikom izazovu

Jedna od kandidatkinja na vaganju je priznala i da se u kući zaljubila. Nakon vaganja, jedan tim čekaju eliminacije, ali baš kao i prve eliminacije, ni ove neće proći bez drame i negodovanja jer će neki kandidati otvoreno reći da smatraju nepravednim način na koji se glasalo. 

Iako su vaganje i eliminacije prošle u suzama, sve će začiniti jedna ljubavna priča i prvi poljupci koji su pali između dvoje kandidata.

'ŽIVOT NA VAGI' Izdana Vanja poručila: 'Nisu mi dali priliku, ali vraćam se jača'

Tko je to u ljubavi, a tko je u suzama završio svoje natjecanje, gledatelji će doznati danas u 21 sat na RTL-u.

WOW! SANDRA PERKOVIĆ je 2011. godine izgledala potpuno drugačije nego danas!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bravozatebe 28.09.2018.

    Ljubav je na vagi

  • Ante-zg_1 28.09.2018.

    Pogledao sam prvu epizodu i odustao, to su sve ljudi koji su pronasli utjehu u hrani.."slabe" osobe, sa hrpom problema..financijski, obiteljski, zdravstveni..a ocekivanja su da ce preko showa i noci promjeniti to..

  • Judita👥 28.09.2018.

    Možda Filomena i još neki..hm.😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare