To je to što me zanima!

Novi 'look': Franco si na glavu istetovirao Liz Taylor i Clifta

Tetovaža je, naravno, privremena. Na glavi ima oslikanu scenu iz filma 'A Place In The Sun' iz 1951. u kojem Elizabeth Taylor i Montgomery Clift igraju glavne uloge
Vidi originalni članak

Glavu je obrijao zbog nove filmske uloge, one u 'Zeroevilleu', tetovažu na glavi napravio je iz istog razloga. Tetovaža je, naravno, privremena i izblijedit će pa će James opet biti 'čist'.

Na glavi ima oslikanu scena je iz filma 'A Place In The Sun' iz 1951. u kojem Elizabeth Taylor i Montgomery Clift igraju glavne uloge. Tetovirao je, naravno, upravo njih dvoje.

Osim što je 'sredio' glavu, James Franco (36) za ulogu je nabacio i nekoliko kilograma. To ga nije spriječilo da se na Filmskom festivalu u Veneciji pojavi u košulji raskopčanoj do pasa. Ponosno je pokazivao trbuščić i smijao se kad su ga fotografirali.

'Zeroville' je adaptacija knjige Stevea Ericksona. Priča prati 24-godišnjeg studenta koji stiže u Hollywood 1969. godine i pokušava uspjeti u filmskoj industriji. 'Zeroville' je uvršten među jedne od najboljih romana iz 2007. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_383511 08.09.2014.

    mogo si je i k.. tetovirati

  • Galeb i ja 07.09.2014.

    A sta ima tetovirano sa unutarnje strane glave ?.

  • DavorDolovcak 07.09.2014.

    svi tetovirani izgledaju kao pisanice ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare