To je to što me zanima!

Novi misterij u BB-u: Na koga je to Nikola potrošio kondom?

Ema je otkrila kako je kraj Nikoline kozmetike našla otvoren kondom i zbunjenoj Soraji pokušala je objasniti kako je kondom izvađen iz folije, a ne samo iz kutije
Vidi originalni članak

Otkako je ušao kuću Velikog Brata, Brendon stvara pomutnju među stanarima, no, odlično se zabavlja s Horvatom. Prvu noć kad je stigao u kuću, Brendon je spavao s upaljenim svjetlom iako se to ostalim stanarima nije sviđalo. Prije spavanja Horvat, Soraja i Ema zezali su se u spavaćoj sobi, a u jednom trenutku žedna Soraja zamolila je Horvata da joj donese vode.

- Uhvati se za lijevu sisu ako si žedna - poručio je Horvat na njen zahtjev zbog čega su se svi nasmijali, no ipak je ustaoiz kreveta i donio joj vode. 

'Tko zna na koga ga je potrošio'

Stanari su i nakon toga nastavili s malim noćnim razgovorima. Raspravljalo se o kondomima. Naime, Ema je otkrila kako je kraj Nikoline kozmetike našla otvoren kondom i zbunjenoj Soraji pokušala je objasniti kako je kondom izvađen iz folije, a ne samo iz kutije. Nije sigurna je li korišten.

- Nije ga valjda istrošio na nekog, majko mila - rekla je Ema, a Soraja joj je poručila da bi to učinio jedino da spava pored nje. I na to su se svi od srca nasmijali. 

Tamara je otrovnu strijelu ispalila na Duška

Šesta stanarka koja je napustila kuću Velikog Brata, Tamara Đorđević, ispalila je otrovnu strijelu na Duška, a potrudila se biti maštovita i kreativna pri izboru. Odlučila je da on neće smjeti pričati do ručka, a kad će htjeti nešto reći, koristit će se mimikom ili će pisati po ploči. Naime, Tamara se s Duškom najmanje slagala tijekom svog boravka u kući. 

Dušku je najteže palo što neće moći pjevati, ali kako je rekao, poštuje Velikog Brata i zbog toga će poštovati i Tamarinu odluku. Svi stanari zaključili  da im je ova otrovna strijela njazanimljivija. Soraji je žao zbog Duška. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • __V__ 06.05.2011.

    "Novi misterij u BB-u: Na koga je to Nikola potrošio kondom?" Ovi iz 24 sata su sve gluplji i gluplji, i pomalo seksisti. Žene nisu potrošna roba i ako ga je potrošio očito ga je potrošio na sebe :)

  • elpjoho 05.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_93703 03.05.2011.

    jeste li vidili kako je Brendon Marijani odbrusija večeras.Kaže ona njemu :ti si totalni frik,.a on njoj odgovara: ja još nisan formira mišljenje o tebi......Ova mu je bila dobra!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare