To je to što me zanima!

Novi 'Petak trinaesti' objasniti će nam Jasonovo podrijetlo

Produkcija novog filma u vremešnoj Friday the 13th franšizi za sada solidno napreduje, a posljednje informacije koje stižu iz SAD-a otkrivaju nešto jako zanimljivo
Vidi originalni članak

Producent nadolazećeg horora Brad Fuller izjavio je kako je scenarist hit trilera Prisoners, Aaron Guzikowski već završio scenarij za njegov sljedeći film iz serijala 'Petak trinaesti' te kako 'priča ima odlične likove'.

Produkcija novog filma u vremešnoj Friday the 13th franšizi za sada solidno napreduje, a posljednje informacije koje stižu iz SAD-a sugeriraju kako ćemo zahvaljujući njemu napokon saznati podrijetlo Jasona Voorheesa.

Film će tako dati kontekst Jasonovim nimalo miroljubivim radnjama i istražiti njegove motivacije.

- Donekle trebate razumjeti Jasona Voorheesa, stoga ćemo se vratiti na sam početak i ponuditi objašnjenja - izjavio je Guzikowski.

Ovo doduše neće biti prvi puta da će se jedan film u ovom dugogodišnjem serijalu pozabaviti Jasonovim podrijetlom, no Brad Fuller tvrdi kako će se ovaj nastavak dotaknuti stvari koje još nitko nije objasnio, a u filmu će se pojaviti i Jasonova majka Pamela.

Sljedeći Petak trinaesti je još uvijek u potrazi za redateljem, a njegov konkretan datum izlaska bi trebao biti poznat do kraja godine.

Izvor: adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 4

  • wwww 02.06.2016.

    Ovo je nekada u 80-tim palilo i film je tada uistinu bio nešto zastrašujuće ali gledano danas pa Isil je strašniji od ovoga a sve se događa stvarno a sami film "Petak 13" je tako nešto otrcano da me ne bi čudilo da je Jasonu ujak Michael iz "Noći Vještica" i Freddy Kruger stric iz "Ulice Brijestova".Preporučam "The Conjuring 2",nema spavanja..

  • 02.06.2016.

    Odlično!

Komentiraj...
Vidi sve komentare