To je to što me zanima!

Novi posteri: 'Sveto Trojstvo' superheroja u opakim pozama

Objavljeni su fenomenalni i zapanjujući posteri borbenog trojstva iz DC-ovih stripova, Batman, Superman, i Wonder Woman. Bolje postere od ovih nismo već dugo vidjeli
Vidi originalni članak

Dok čekamo da “Batmana protiv Supermana’ stigne u kina, njihov marketing je sve zaposleniji i zaposleniji i vabi nas sve boljim i boljim posterima. Tako je njihov službeni Facebook račun objavio ove uistinu izvrsne plakate, koji bez problema pašu na mnoge zidove.

Za one koji ne znaju, ‘Batman protiv Supermana’ je najnoviji film o legendarnim superjunacima, koji se nastavlja na kino hit iz 2013. godine, ‘Čovjek od čelika’. U ovom nastavku, Batman, bojeći se da nitko ne pazi što premoćni vanzemaljac radi , odluči opet uzeti pravdu u svoje ruke i pokazati da je on heroj kakvog ne želimo, ali kakvog trebamo.

Facebook/Screenshot

‘Batman protiv Supermana’ su napisali Chris Terrio i David S. Goyer, a producirali Charles Roven i Deborah Snyder. Režira opet Zack Snyder, a osim već svima poznatih Henryja Cavilla (Clark Kent/Superman) i Bena Afflecka (Bruce Wayne/Batman) , u filmu će se opet pojaviti i Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) i Michael Shannon (General Zod).

Facebook/Screenshot

Novopridošli su Jesse Eisenberg kao Lex Luthor, Gal Gadot u ulozi prelijepe Diane Prince/Wonder Woman i Jason Momoa kao Arthur Curry/Aquaman. Jeremy Irons će također imati manju ulogu kao vjerni Batmanov butler, Alfred Pennyworth.

Kako zadnji podaci kažu, film u kina stiže 25. ožujka 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zabrana 21.12.2015.

    Batmanorobocop!

  • Helga Lovrić 21.12.2015.

    Ja mislila po naslovu neka zezancija za priču o Svetom Trojstvu Bože,Zokija i Tomice :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare