To je to što me zanima!

Novi Sandokan postat će turski glumac, zavodnik Can Yaman...

Posljednjih godina više se posvetio boksu i borilačkim vještinama. Na Instagramu ga prati gotovo osam milijuna fanova koji mu redovito pišu komplimente ispod fotografija i videa
Vidi originalni članak

Turski glumac Can Yaman (31), kojeg mnogi zovi turski Jason Momoa, dobio je glavnu ulogu u novoj verziji popularne talijanske serije 'Sandokan', javljaju strani mediji.

Utjelovit će pirata koji je kao dijete izgubio kraljevstvo zbog engleske invazije, a sada je vođa piratskih odmetnika. Za remake je zadužena produkcijska kuća Lux Vide, koja stoji iza serija 'Medici' i 'Devils', kao i nadolazećeg 'Leonarda'.

ALP NAVRUZ Turski glumac priznao: 'Želim se smiriti uz neku milu ženu'

Serija 'Sandokan' iz 1976. imala je šest epizoda te se emitirala se u preko 85 zemalja. Inače, miljenik žena Yaman diplomirao je pravo 2012 i počeo je raditi kao pravnik za PricewaterhouseCoopers te je pisao članke za ekonomsku rubriku u novinama Dunya, piše RTL.

Za vrijeme godišnjeg odmora prijatelj ga je nagovorio da se prijavi na casting za seriju i odmah je dobio ulogu. Glumac je dugo godina trenirao košarku, a 2019. sudjelovao je na jednom humanitarnom sportskom događaju.

Posljednjih godina više se posvetio boksu i borilačkim vještinama. Na Instagramu ga prati gotovo osam milijuna fanova koji mu redovito pišu komplimente ispod fotografija i videa.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • sircus 07.01.2021.

    da zakljucimo.jason momoa.193cm!jeli on mozda previsok ili dovoljno?

  • barica_30 07.01.2021.

    Mljac.

  • BabaYaga 07.01.2021.

    Prenizak za Sandokana 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare