Obavijesti

Show

Komentari 10

Turski glumac priznao: 'Želim se smiriti uz neku milu ženu'

Turski glumac priznao: 'Želim se smiriti uz neku milu ženu'
13

Na snimanju ‘Azre’ turski glumac napao je djevojku iz tehničke ekipe. Urlao je na nju: ‘Tko si ti da pljuješ po velikim zvijezdama? Nitko i ništa, obična pomoćna radnica!’. Htio ju je lupiti, razdvojilo ih je osiguranje

VIDEO

Moji snovi se ostvaruju. Točnije, mnogi od njih su se ostvarili. Možda to nekome djeluje prepotentno, ali nije. Dok sam snimao ‘Fazilet i njezine kćeri’, rekao sam si: ‘Napravio si ovu ulogu, tako da sljedeća mora biti glavna uloga’. I došla je, rekao je Alp Navruz (29).

U novoj turskoj uspješnici “Azra” gledamo ga kao Cenka Çelena koji, ističe Alp, nosi ranu iz prošlosti. Zapravo, priča glumac, ta rana je samo u njegovoj glavi. Kada bude počeo shvaćati svoje osjećaje, i njemu će biti puno jasnije da nije ranjen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

- Cenk se rodio i odrastao u velikom bogatstvu te ne zna što znači neimaština. U početku će izgledati kao razmaženi bogataš, a potom će njegova iskrenost i osjećanja prikovati gledatelje uz male ekrane - obećaje Alp.

Hrvatske gledatelje oduševio je ulogom razmaženog Sinana u seriji “Fazilet i njezine kćeri”, a između snimanja dvaju projekata jedva se uspio odmoriti. Mada mu, ističe, nije bilo dovoljno.

- Obično mi treba dulje vrijeme da dođem k sebi. Dok sam se odmarao, čak ih ni ne pročitavši, odbio sam nekoliko scenarija. Seriji ‘Azra’ nije me privukao scenarij koliko producentska kuća. Mladi su i ambiciozni. Nesvjesno se zainteresiraš kad vidš ljude koji se tako brižno odnose prema svojim projektima - priča glumac, koji je u lik Cenka unio dio sebe. Obojica se, priča, sportom oslobađaju stresa i bijesa.

Zvijezda turske serije: Odbojne su mi djevojke koje prve prilaze
Zvijezda turske serije: Odbojne su mi djevojke koje prve prilaze

- Cenk je, iako možda ne djeluje tako, vrlo zatvoren čovjek. I ja volim samoću - kaže.

Iako se poznaju, kreću u istom društvu, a prema turskim tabloidima, bili su i u vezi, Alpu i partnerici Alini Boz ovo je prvi zajednički posao.

- Naš posao ovisi o interakciji i međusobnom razumijevanju, zato je i važno da osjetimo jedno drugo. Dosad su nam predlagali zajedničku suradnju na nekoliko projekata. Kad je stigao prijedlog od dobre producentske kuće, odmah sam prihvatio, a koliko vidim i Alina isto razmišlja - priča glumac, kojemu je, ako je vjerovati turskim tabloidima, slava dobro udarila u glavu. Na snimanju “Azre” glumac je nasrnuo na članicu tehničke ekipe, a da ga kolege nisu zaustavili, vjerojatno bi je i udario. Razlog sukoba je, pisalo se, taj što je Alp čuo kako ga je ova ogovarala. Set se, tvrde tabloidi, doslovce tresao, a Alp je urlao: “Tko si ti da pljuješ po velikim zvijezdama? Nitko i ništa, obična pomoćna radnica!”. Ipak, za vodeće turske showbiz časopise na pitanja o slavi odgovara drukčije.

- Nije mi to najvažnije. Divno je biti popularan i omiljen - rekao je Alp i dodao da postoji i druga strana slave koje ga nervira.

I Ezel i Ejšan zaljubili su se na snimanju turske serije 'Ezel'
I Ezel i Ejšan zaljubili su se na snimanju turske serije 'Ezel'

Osim što je glumac, Alp je diplomirao na fakultetu u Yildizu, gdje je pohađao Odsjek za turski jezik i književnost. Prije nego što se počeo baviti glumom, zbog atraktivnog je izgleda zarađivao kao model. U Turskoj ga uspoređuju s Burakom Özçivitom, koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstveni”.

Naravno da mi imponiraju usporedbe s Ozcivitom i što me nazivaju jednim od najatraktivnijih turskih glumaca. Volio bih se smiriti na način kako je to uspjelo Buraku. U sretnom je braku, poštuje i voli svoju suprugu, imaju sina, a posljednjih godina kao da se povukao i našao mir u obitelji. To si želim, kaže Alp.

Dotad, htio to Alp ili ne, ide njegovim stopama. U vrijeme emitiranja “Sulejmana Veličanstvenog” Burak je bio najveća turska zvijezda kojemu su djevojke za susrete “Meet and greet” plaćale oko četiri i pol tisuće kuna. U to su bili uključeni kratki razgovor i fotografiranje s Özçivitom te personalizirani autogrami. Ako su uz to željele i grupnu večeru s turskom zvijezdom, platile su oko devet tisuća kuna. Kad je u Dubaiju promovirao seriju “Bit ćeš moja”, horde žena čekale su Buraka da se fotografiraju s njim.

Alp također, prema ugovoru, mora obavljati susrete “Meet and greet”, ali za njih dobije upola manje nego što je dobivao Burak. Zajedničko im je i modeliranje, s kojim su zapravo krenuli. Dok je Buraku otac poslao fotografije za izbor turskog top-modela, a ovaj pobijedio, Alp je bio sretnije ruke. Njega su modni agenti sami uočili i ponudili mu posao. Unatoč privlačnosti markantni Turčin nema puno veza iza sebe. Dosad su ga povezivali upravo s kolegicom sa seta Alinom Boz.

- Mi smo samo prijatelji. Začudio sam se kad sam pročitao te napise, posebice stoga što nisam u vezi ni s kime. Slobodan sam poput ptice - tvrdio je ljetos glumac.

Ljubio je i kolegicu Başak Parlak (30), koje se gledatelji sjećaju iz serije “Draguljareva kći” i “Ponovno rođen”. Ljepotica je bila među rijetkima s kojima se Alp pojavljivao u javnosti, no veza im nije potrajala. Glumac ne voli kad ga se naziva zavodnikom jer se smatra “običnim” momkom.

- Kad se zaljubim i uđem u vezu, sigurno to neću skrivati. Da sam zavodnik kako me se opisuje, ne bi mi odgovaralo biti samo s jednom djevojkom. Problem je u tome što sam jako izbirljiv, što postoji puno stvari koje me brzo i lako kod djevojke odbiju pa zato i jesam sam - rekao je Alp, kojem jako smeta kad mu djevojke prve priđu. S takvom, tvrdi, ne bi mogao biti u vezi, a kamoli razmišljati o braku i obitelji.

- Tradicionalan sam muškarac koji uživa u svemu što život ponudi, ali najsretniji sam kod kuće, kad se družim, roštiljam, zabavljam s prijateljima i obitelji - kaže.

Otkrivamo zašto Hrvati toliko vole 'Sulejmana' i turske serije
Otkrivamo zašto Hrvati toliko vole 'Sulejmana' i turske serije

Dodaje da uživa u sportu, svaki dan je u teretani, a rado odlazi u streljanu, gdje vježba pucanje. Drago mu je i plivanje, pa barem sat na dan provodi u bazenu. Gosti su u njegovu domu uvijek dobrodošli, a Alp nikad neće naručiti catering ili unajmiti kuhara za tu večer. Voli kuhati, voli jesti i sve delicije sprema sam. Roditelji se brinu što njihov mezimac još nije u ozbiljnoj vezi, pa ga svako malo upoznaju s djevojkom “po njihovoj mjeri”.

- Obično to budu kćeri njihovih prijatelja. Najave se da će doći s gostima, ja ih ugostim, a oni misle da su me doveli pred gotov čin - smije se Alp. Dodaje da se ne da lako nagovoriti ni na što, a kamoli da uđe u vezu.

- Najdraže mi je osvajati djevojku. Kad mi dođe kući, pogledava me i koketira, želim pobjeći. Iako nijedna od njih nije bila nametljiva, baš takvima sam ih doživio i htio pobjeći glavom bez obzira - priča turski ljepotan.

Iako za to nema razloga, u odnosima s djevojkama jako je sumnjičav. Čak i kad mu se neka ljepotica svidi, Alp će pričekati s udvaranjem. Smatra da se prije toga trebaju bolje upoznati pa nerijetko vodi duge razgovore. Tvrdi da želi najjednostavnije stvari na svijetu; zajedno uživati u svakom trenutku, no čim ljepša polovica poželi tulumariti, Alp gubi interes.

- Najviše volim biti kod kuće. Ne volim bučne prostore, puno ljudi. Sve što se nudi tamo, mogu i ja ponuditi kod kuće. Ali kod mene postoji i mogućnost stišavanja glazbe, romantike, intime... - govori.

Svjestan je da ima težak karakter, da od ljubavi očekuje nemoguće, ali od snova ne odustaje. Ni od komocije.

- Još volim mami otići na ručak. Znam da svaki sin to misli, ali moja mama doista najbolje kuha. Svemu me je naučila - hvali je glumac.

'Istanbulska? Turske serije ne gledam, ostajem u svojoj vjeri'
'Istanbulska? Turske serije ne gledam, ostajem u svojoj vjeri'

Ovisnik je o avanturama i putovanjima. Kad god uhvati priliku, otputuje na novu destinaciju i tamo se okušava u raznim novotarijama.

- Lani sam bio u Italiji. Osim što sam uživao u njihovoj hrani, koja je vrlo slična turskoj, isprobao sam sve sportove koji su se nudili na plaži - rekao je glumac. Okušao se i na vodenoj dasci na mlazni pogon te je jednu odmah nabavio i za kuću. Talijanke i turistice koje su se zatekle na plaži nisu skidale pogled s njegova isklesanog tijela. Alp je skakao u vodu, jedrio, surfao... i mamio uzdahe žena na plaži.

Ni tamo, dodaje, nije našao ljubav svog života, ali ne gubi nadu.

- Vjerujem u snagu ljubavi, u to da ti se noge odrežu kad je pogledaš i shvatiš da je ona ta. Dosad to nisam doživio, ali ne znači da nisam volio i bio voljen. Bilo je ljubavi u mom životu, naravno, ali nijedna kakvu si želim. Da je prepoznam i znam da je za cijeli život. E, to još nisam doživio - kaže.

Dok ona prava ne uđe u njegov život, Alp ima pune ruke posla. Po cijele dane je na snimanjima, a kad ne radi, kolege ga nekako uspiju uvući u razne spačke u kojima glumac želi biti na strani pravde. Primjerice, tijekom snimanja serije “Fazilet i njezine kćeri” branio je Alinu Boz koju je napala Afra Saraçoglu (22). Alina je u to vrijeme snimala s Afrinim tadašnjim dečkom Mert Yazıcıogluom (26) seriju “Love 101” za platformu Netflix. Afre je Merta nazivala bezbroj puta na dan i spočitavala mu da mora to raditi kako bi što više pričao s njom, a što manje vremena imao za Alinu.

- Na snimanju ‘Fazilet’ nazivala ju je pogrdnim imenima, što nisam mogao slušati, pa sam branio Alinu. To je uzrujalo Afru, koja se naposljetku posvađala s pola ekipe ‘Fazilet’, a ja sam postao neprijatelj br. 1. No tko mari za takve žene? - zaključuje Alp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin