To je to što me zanima!

Novi singl grupe Nola odmah prošao u vrhove svih top lista

Novi singl grupe Nola, već u drugom tjednu emitiranja, našao je mjesto među 10 najslušanijih radijskih singlova – na listi HR TOP 40, glavna uloga u spotu pripala je liku - robotu Smokij
Vidi originalni članak

Novi singl grupe Nola, već u drugom tjednu emitiranja, našao je mjesto među 10 najslušanijih radijskih singlova – na listi HR TOP 40. Pulska grupa kreativnog bračnog para Marijana i Gabi,  novim singlom ‘Moj svijet’ očito je pronašla dobitnu formulu za nastavak karijere, koju su obilježili veliki hitovi poput pjesme ‘Iznad oblaka’.  

-Jedino ako je moj svijet dobar, pozitivan i sretan, mogu širiti valove dobre energije prema drugima u stvaranju njihovog svijeta. Krećem od sebe’, kaže Gabi koja je sudjelovala u pisanju teksta nove pjesme.

Glavna uloga u spotu pripala je neobičnom liku - robotu Smokiju, a uz njega i polaznicima Dramskog studija Istarskog narodnog kazališta. Smoki je inače već 10-ak godina dio obitelji Galant - Jelenić, supružnika Gabi i Marijana, a redatelji i snimatelji,Kristijan i Igor Burlović, uspjeli su mu udahnuti dušu. Smokija vidimo kao plesača, onoga koji zabavlja ekipu i skejta. 

Grupa Nola , koja je prije nekoliko godina dobila i Porina za pjesmu godine, kako saznajemo, radi na novom albumu.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Linz 12.04.2016.

    I muzika se u zadnje vrijeme toliko iščašila da to više nije normalno !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare