To je to što me zanima!

Novi singl Leta 3: "Punjeta" je himna radničkoj klasi i svima

Nastala na temeljima Leta2, s dijelom teksta napisanim početkom 80-tih, dorađivana sljedećih 30-ak godina, sa refrenom i aranžmanom iz aktualne 2013.
Vidi originalni članak

Nakon dvije godine grupa Let3 ima novi singl. “Punjeta” je premijerno emitirana u domaćem eteru prošli petak. 

Nastala na temeljima Leta2, s dijelom teksta napisanim početkom 80-tih, dorađivana sljedećih 30-ak godina, sa refrenom i aranžmanom iz aktualne 2013., "Punjeta" je himna svih živućih generacija i logična poveznica sadašnjosti i mitologiziranih 80-tih. 

Spoj koji je nastajao 3 desetljeća; od Termita, Strukturnih Ptica i Leta2 do aktualnog Leta3, lišen akademizma bilo kojeg vremena najnovije je obraćanje hrvatskoj javnosti vječnih disidenata domaće glazbene scene. 

- "Punjeta" je himna radničkoj klasi, radnom narodu i svim Hrvatima – rekao je Damir Martinović Mrle. 

Na albumu čiji izlazak očekujemo u lipnju, a koji će rijetke lo-fi snimke Leta 2 konačno katalogizirati i uvrstiti u domaću diskografiju dostupnu svima koji su bili suvremenici ove punk supergrupe kao i onima mlađih generacija, naći će se i najnoviji singl Leta 3 "Punjeta".

Naravno, prvo live izvođenje “Punjete” dogodit će se 13. lipnja na Tuborg Open Fairu kada Let3 nastupa sa Partibrejkersima i Pozdravom Azri. U petak, 14. lipnja na Šalati će nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • miladraga 28.05.2013.

    Nakon "Nafte" nisu napravili ništa dobro, ovo sve što su radili kasnije su jeftine provokacije koje služe da prekriju da više nemaju šta dati...šteta,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare