To je to što me zanima!

Novi Superman je biseksualac, oborio ga je s nogu novinar Jay

vijek sam govorio da svi trebaju heroje i da svi zaslužuju vidjeti sebe u svojim herojima. Zahvalan sam što DC i Warner Bros dijele ovu ideju. Superman je uvijek predstavljao nadu, istinu i pravdu, kaže autor stripa
Vidi originalni članak

Jon Kent, sin Supermana Clarka Kenta, u novom izdanju stripa 'Superman - Son of Kal-El' bit će biseksualac, pišu strani mediji. Osvojio ga je šarm novinara Jaya Nakamure pa se tako baš poput svog tate zaljubio u novinarku Lois Lane. Novog Supermana tako privlače i žene i muškarci. 

DC Comics je na službenom Twitter profilu objavio i promotivne fotografije Jona i Jaya. Tom Taylor, autor stripa, tim putem je poručio: 

- Uvijek sam govorio da svi trebaju heroje i da svi zaslužuju vidjeti sebe u svojim herojima. Zahvalan sam što DC i Warner Bros dijele ovu ideju. Superman je uvijek predstavljao nadu, istinu i pravdu. Danas njegov simbol predstavlja nešto više. Danas se više ljudi može prepoznati u najmoćnijem superjunaku.

U 91. GODINI ŽIVOTA Umro je Richard Donner: Veliki redatelj hit filmova Superman, Smrtonosno oružje i Goonies...

Kreativni direktor i izdavač DC-ja Jim Lee složio se s autorom stripa i dodao da je jako ponosan što mogu ispričati priču Toma Taylora i Johna Timmsa. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • antigay1 12.10.2021.

    nije da ide sve u tri lijepe nek je vec otišlo

  • pdado 12.10.2021.

    Takvo prikazivanje su mađari zabranili, prikaz pe.erluka maloljetnicima.

  • NaIvka1 12.10.2021.

    svasta se danas pod normalno trpa. ajmo snimiti titanic s njih dvojicom. ajmo snimiti kako king kong spasava njega. ajmo snimiti vragolastog bi-denisa. dzizs

Komentiraj...
Vidi sve komentare