To je to što me zanima!

Novi trailer je u jednom danu vidjelo više od 12 milijuna ljudi

Video od dvije minute poveo je gledatelje kroz brojne galaksije univerzuma 'Star Warsa' dok se fokusirao na još jednu bitku između svijetlih i tamnih strana Sile
Vidi originalni članak

Obožavatelji popularne franšize konačno su dočekali službeni trailer za 'Ratove zvijezda: Uspon Skywalkera', koji je predstavljen tijekom ESPN-ovog poluvremena NFL utakmice između New England Patriotsa i New York Jetsa.

Trailer od dvije minute poveo je gledatelje kroz brojne galaksije univerzuma 'Star Warsa' dok se fokusirao na još jednu bitku između svijetlih i tamnih strana Sile.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Film u kina stiže 20. prosinca, a u njemu će se pojaviti i pokojna Carrie Fisher, koja će ponoviti svoju ulogu Leije Organe, piše CNN. Disney je objavio i poster za novi film, a trailer je samo na YouTubeu i Twitteru, kombinirano, u manje od jednog dana pogledalo više od 12,5 milijuna ljudi. 

UZ DRUGE SLAVNE KOSTIME Maska Dartha Vadera prodaje se na aukciji za 3 milijuna kuna

'Uspon Skywalkera' deveta je i posljednja epizoda u priči o Skywalkeru. Izravni je nastavak 'Posljednjeg Jedija' i dovršit će Disneyjevu novu trilogiju koja je započela 2015. filmom 'Sila se budi'.

Disneyjeva trilogija polučila je veliki uspjeh za tvrtku koja je kupila Lucasfilm 2012. za četiri milijarde dolara. 'Sila se budi', 'Posljednji Jedi' i dva spin-offa ('Rogue One' i 'Solo') uprihodili su više od 4,5 milijardi dolara diljem svijeta. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare