To je to što me zanima!

Novi video pokazuje da 'dobri Kapetan' nije baš toliko dobar

Dok mi čekamo da u kina dođe 'Kapetan Amerika: Civilni rat', a mjesec dana kasnije i 'X-Men: Apocalypse', neki se ljudi jako zabavljaju brojeći sve one koje je Kapetan ubio
Vidi originalni članak

Iako ga se oduvijek slavi kao uzornog građanina, i jednog od najboljih superheroja, sudeći prema videu u kojem su pobrojani njegovi mrtvi, ne bi se moglo reći da je Kapetan Amerika baš uzoran.

Pogledajte video

'Kapetan Amerika: Građanski rat' u CineStar kina dolazi 05.05. ove godine, za manje od deset dana.

U filmu se Iron Man (Robert Downey Jr.) i Kapetan Amerika (Chris Evans) posvađaju zbog pitanja nacionalne sigurnosti. Svakome od superheroja pridruži se grupa njihovih prijatelja te tako započne pravi rat. Sebastian Stan (Winter Soldier), Scarlett Johansson (Black Widow) i Don Cheadle (Warmachine) repriziraju svoje uloge iz prethodnih filmova, a pridružuju im se i Anthony Mackie kao Falcon, Paul Rudd kao Ant-Man te Elisabeth Olsen kao Scarlet Witch, uz Chadwicka Bosemana u ulozi Black Panthera i Franka Grilla kao Crossbonesa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • propuh_u_glavi 27.04.2016.

    Film pogledan i po mom ukusu jako dobar film sa puno humora. Zanimljiva kombinacija vidjeti gdje se Marvelovi junaci bore medjusobno. 8+

  • G4ndalf 26.04.2016.

    dobro hvala kaj unaprijed pričate scenarij iako to već znam....ma dobrica je kapetan samo ga Stark stalno malo bocka hahaha ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare