To je to što me zanima!

Novi Vinodolski: Tatjana i Goran si kupili 'oazu mira'

Novi Vinodolski je ostao u lijepom sjećanju Tatjani, koja je tamo ljetovala kao djevojčica. Sad će tamo ljeti biti "sigurna luka" obitelji Ivanišević
Vidi originalni članak

Apartman u Novom bit će naša oaza mira jer nudi privatnost za kojom žudimo, rekao je magazinu Glorija Goran Ivanišević (37).
Tenisač je kupio apartman u kompleksu Novi Spa Hotels&Resorts u Novom Vinodolskom.
Goran ima modernu vilu u elitnoj splitskoj četvrti Meje. Ljeta provodi ploveći s obitelji Jadranom na 18-metarskoj jahti Amber.
- Ploviti se mora, ali valja negdje imati i sigurnu luku. Ovdje su nas privukle brojne aktivnosti u kojima Tanja i ja, a osobito naši klinci, možemo uživati. Sve je na jednome mjestu: odlične plaže, sportski tereni, vrhunski spa centar, šetalište, dječja igrališta... Sve su to razlozi zbog kojih smo se odlučili za Novi - objašnjava Splićanin zašto je kupio nekretninu na sjevernom dijelu Jadrana.
Ivaniševićeva supruga Tatjana (30), s kojom ima kćer Amber Mariju (6) i sina Emanuela (1,5), ljetovala je ondje u djetinstvu te joj je Novi ostao u lijepom sjećanju. Goran je u tom resortu nastupio 2005. na teniskom turniru Novi Classics, na kojem je igrao s teniskim legendama Johnom McEnroeom, Thomasom Musterom i Borisom Beckerom. Već tada je s bivšim tenisačem, a današnjim poduzetnikom Brunom Orešarom, koji je suvlasnik resorta, razgovarao o kupnji apartmana.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_37928 04.07.2009.

    Lik je osvojio Wimbledon, davis cup i kaj ja znam kakve još turnire, zaradio hrpu love i zašto ne bi u tome uživao! I ja da mogu kupila bih jahtu i apartman, ali ne mogu jer sam u vrijeme dak je Ivanišević igrao tenis i znojio se ja sam se igrala u parku, a kasnije izlazila i zabavljala se....Kao i većina mladih danas. Kaj ste svi tako ljubomorni!

  • 04.07.2009.

    Ovi komentari o bacanju kamena ako si bez grijeha - fakat su piz....a !!! Čovjek je smeće kao osoba, ali je bio dobar, odličan tenisač. I to je istina, varao je ženu, lagao i muljao, pa pojeo svoje go... I to nema veze sa tim da li smo mi koji komentiramo bezgrešni. Te gluposti sa kamenjem pričaju samo oni koji su isto takvi, pa sami sebe opravdavaju.

  • svi_smo_doma 03.07.2009.

    Jeste li svjesni da se o Ivaniševiću piše samo zbog nekih ekscesa, kupovine preskupih stvari, problema koji to nisu - kad se samo sjetim da je čovjek postao legenda za života, a vidi ga sada: još jedan besposleni celebrity koji ne zna kako utrošiti slobodno vrijeme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare