To je to što me zanima!

Novo udaranje Rihanne će platiti oko 58 milijuna kn

O svojoj ljutnji i gnjevu Chris će pričati kod Oprah Winfrey. Ukoliko Brown opet udari Rihannu (21) morat će iskeširati pozamašnu svotu novca
Vidi originalni članak

Pjevačica je oprostila Chrisu Brownu (19) koji ju je brutalno pretukao. Navodno su se nagodili pa će Chris, ako ju opet udari, morati Rihanni platiti oko 58 milijuna kuna. O svojoj ljutnji i gnjevu Chris će zajedno s Rihannom pričati u talk showovima. Navodno će prvo gostovati kod Oprah. Njegovi menađeri pokušavaju mu spasiti karijeru i rade sve kako bi mu vratili reputaciju dobrog dečka. Rihannini roditelji su šokirani time što se par pomirio. Otac pjevačice izjavio je kako on nikad nije dignuo ruku na svoju kćer pa zašto bi to napravio netko drugi. Nije se čuo sa kćerkom nekoliko dana jer je promijenila broj telefona. Tužiteljstvo je, nakon što je Rihanna odustala, optužilo Chrisa za kaznena djela napada i prijetnje. Ako ga osude prijeti mu do četiri godne zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bara123 09.03.2009.

    jake ti ljubavi ovaj ako jso jednom udari zensku bankrot mama lol........

  • 09.03.2009.

    svašta - dat će on i više ako mu se prohtije malo ju natamburati.

  • šamar 09.03.2009.

    lupio ju je i moze dobiti 4 godine zatvora a kod nas dobijes mozda uvijetnu u svakom slucaju puste te doma! ako rihanni odgovara da ju on samara i svaki dan strijepi da ce ju lupiti a osigurala se za 58 milje...mislim,di je tu ljubav i cemu sve ovo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare