To je to što me zanima!

Novogodišnja čestitka kraljice Elizabete: 'Bolji dani će doći...'

Ove godine se blagdanska tradicija u britanskoj kraljevskoj obitelji promijenila, no unatoč svemu kraljica se prisjetila nekoliko važnih, pozitivnih trenutaka iz 2020.
Vidi originalni članak

Blagdani i doček 2021. ove su godine potpuno drugačije izgledali nego ranijih godina, kako kod svih tako i u britanskoj kraljevskoj obitelji. Kraljica Elizabeta II. (94) slavila je u Windsoru sa suprugom, princom Filipom (99). 

POGLEDAJTE VIDEO: Veze Hrvatske i kraljevske obitelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na službenom profilu kraljevske obitelji Elizabeta je podijelila novogodišnju čestitku. 

- Možda ćemo još neko vrijeme čekati bolje dane, ali važno je da vjerujemo da će oni doći. Opet ćemo biti s prijateljima, opet ćemo biti s obitelji, ponovno ćemo se sastajati. Kraljica vam želi sretnu Novu godinu - piše u objavi. 

Za svake blagdane kraljevska obitelj ima tradiciju kako se slavi, s kim, što se jede... Ovih posljednjih nekoliko dana bili su drugačiji i nisu mogli ispoštovati tradiciju. 

No objavila je nekoliko trenutaka iz 2020. koje su njoj bile bitne. Ove godine kraljica i princ Filip proslavili su 73 godinu braka pa je u čestitci stajala i njihova fotografija. Zatim, okrugli toranj u Windsoru dvaput je ove godine bio osvijetljen plavim svjetlima u znak zahvalnosti svima koji su se borili protiv pandemije korona virusa. Također, kraljica je odlikovala Toma Moorea zbog napornog rada u prikupljanju sredstava tijekom pandemije. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cicinakitu 02.01.2021.

    I manolic ce pustiti neko vrijeme da prodje, pa ce se cijepiti...

  • mihaella 02.01.2021.

    Nitko je se ne boji, nego je poštuju. Ona je simbol nekadašnje engleske.

  • TAKE IT BACK 02.01.2021.

    Što na to kaže Joža?

Komentiraj...
Vidi sve komentare