Obavijesti

Show

Komentari 12

Novogodišnja čestitka kraljice Elizabete: 'Bolji dani će doći...'

Novogodišnja čestitka kraljice Elizabete: 'Bolji dani će doći...'
3

Ove godine se blagdanska tradicija u britanskoj kraljevskoj obitelji promijenila, no unatoč svemu kraljica se prisjetila nekoliko važnih, pozitivnih trenutaka iz 2020.

VIDEO

Blagdani i doček 2021. ove su godine potpuno drugačije izgledali nego ranijih godina, kako kod svih tako i u britanskoj kraljevskoj obitelji. Kraljica Elizabeta II. (94) slavila je u Windsoru sa suprugom, princom Filipom (99). 

POGLEDAJTE VIDEO: Veze Hrvatske i kraljevske obitelji

Pokretanje videa...

01:30

Na službenom profilu kraljevske obitelji Elizabeta je podijelila novogodišnju čestitku. 

- Možda ćemo još neko vrijeme čekati bolje dane, ali važno je da vjerujemo da će oni doći. Opet ćemo biti s prijateljima, opet ćemo biti s obitelji, ponovno ćemo se sastajati. Kraljica vam želi sretnu Novu godinu - piše u objavi. 

Royal Christmas 2020

Za svake blagdane kraljevska obitelj ima tradiciju kako se slavi, s kim, što se jede... Ovih posljednjih nekoliko dana bili su drugačiji i nisu mogli ispoštovati tradiciju. 

No objavila je nekoliko trenutaka iz 2020. koje su njoj bile bitne. Ove godine kraljica i princ Filip proslavili su 73 godinu braka pa je u čestitci stajala i njihova fotografija. Zatim, okrugli toranj u Windsoru dvaput je ove godine bio osvijetljen plavim svjetlima u znak zahvalnosti svima koji su se borili protiv pandemije korona virusa. Također, kraljica je odlikovala Toma Moorea zbog napornog rada u prikupljanju sredstava tijekom pandemije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu