To je to što me zanima!

Novopečena mama K. Rautek uživala je na otvorenju X cluba

Pjevačica E.T-ja, koja je rodila sinčića prije mjesec dana, zabavljala se u društvu novinara Edija Kiseljaka. Na otvorenju su bili i Marija Borić, Ines Španja, Delale...
Vidi originalni članak

U bogatu ponudu noćnog života metropole u subotu navečer upisao se i novootvoreni X club, novo mjesto glazbene zabave i odlične atmosfere. X club u subotu navečer svim je posjetiteljima ponudio nezaboravan noćni provod. Ugodan ambijent, svjetski i domaći hitovi garantiraju odličan provod do dugo u noć.

Dobru zabavu nisu propustila ni brojna imena društvenog života hrvatske poput Marije Borić, Ante Vrbana, Katarine Rautek, Brankice Čonde, Daniela Delalea, Ines Španje, Martine Čular i brojnih drugih.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • KatarinaZuber Kokot 18.09.2012.

    ja dijete od 5mj ne bih ostavila zato da idem van a kamoli nakon mj dana od tobože poroda na kojem je skoro umrla.... UŽAS!!!!!!!

  • nikoliki 16.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • misur 16.09.2012.

    bravo za vlasnike kluba,skupili su krem ala krem društvo fali im Ava i Horvat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare