To je to što me zanima!

A. Pejić 'završio' u pjesmi: Ima osmijeh koji dovodi do ludila...

Britanska glazbenica Victoria Aitken, koja je kćer vođe britanskih konzervativaca, posvetila je androginom modelu Andreju Pejiću svoju novu pjesmu 'Fashion Boy'
Vidi originalni članak

Androgini model iz Tuzle, koji se s devet godina s obitelji preselio u Melbourne, iza sebe već ima gomilu poklonika. Nakon što je nepoznati mladić nedavno preko cijele podlaktice tetovirao njegov lik s anđeoskim krilima i dizajneri se 'otimaju' za njega, postao je muza pjevačice Victorie Aitken, kćeri vođe britanskih konzervativaca Johnathana Aitkena.

Britanska glazbenica Andreju Pejiću (20) posvetila je pjesmu 'Fashion Boy'.

- Andrej nas je upoznao s područjem koje prije nismo shvaćali. Ja sam apsolutno luda za njim - otkrila je pjevačica koja u pjesmi pjevuši: 'Ima osmijeh koji djevojke dovodi do ludila. On je kralj stila...Fashion boy, sve sam to vidjela prije, ali ti daješ više'.

Poduzetni Andrej nedavno je odlučio unovčiti svoju slavu pa je lansirao majice sa svojim likom. S 14 godina počeo je eksperimentirati s izgledom, a agent ga je otkrio dok je radio u McDonald's-u. Izazvao je pravu pomutnju kada se na reviji Jean Paul Gaultiera u Parizu pojavio u prozirnoj vjenčanici dok je u svibnju 2011. godine jedan američki časopis, čiju je naslovnicu krasio, cenzuriran zbog golotinje.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Brane_1 04.02.2012.

    U ovo današnje vrijeme sve što je nastrano, nakaradno, pogrešno, perverzno i krivo je postalo normalno, pa i to da jedan transvestit puni naslovne stranice novina...

  • alladin_1 04.02.2012.

    čitao sam njegov intervju i čovjek je skroz Ok. skužio je foru na kojoj može zaraditi pare !! meni je to sve ok, niti krade, niti ubija, niti bilo koga ugrožava, stoga Go For It !

  • Slon 04.02.2012.

    Ja ga ne mogu podnijet, podsjeća me na frenda koji je isto plav, sličnih crta lica al s druge strane macho. Sori :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare