To je to što me zanima!

O tome on mašta: J. Bieber na slici s golom obožavateljicom

Justin je opet dospio u centar pažnje. Ovoga puta riječ je o crtežu njega u krevetu s golom djevojkom koja leži na njegovim prsima, a iznad nje je natpis belieber
Vidi originalni članak

Samo par dana nakon što je medijske stupce punio izjavom kako je siguran da bi Anne Frank, djevojčica koja se skrivala pred nacistima, bila belieberica da je živa, Justin Bieber (19) opet je dospio u centar pažnje. 

Ovoga puta riječ je o crtežu njega u krevetu s golom djevojkom koja leži na njegovim prsima, a iznad nje je natpis belieber. Natpis se odnosi na njegove brojne obožavateljice, a na slici djevojka leži na njegovim prsima dok je on promatra pogledom punim uzbuđenja. Čim je objavio fotografiju, obožavateljice su počele s komentiranjem. 

- O moj Bože, o moj Bože. Ne mogu vjerovati da si to objavio. Volim te i plačem - samo je jedan od komentara. Druge djevojke pisale su kako bi one trebale biti upravo ta djevojka koja leži na njegovim prsima. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • foreverbelieber528 23.04.2013.

    Neće nas biti sram,jer mi obožavamo Justina i on je rekao da želi da mu sljedeća cure bude Belieberka jer je siguran da će ga ona uvijek voljeti i zato je to i stavio,a vi odma vrijeđate tu Justina -.-

  • ketidr 21.04.2013.

    Mislim da ovo zadiranje u njegov život ide 'malo' preko granica :)

  • BelieberForever 19.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare