To je to što me zanima!

Annu Heche obitelj će isključiti s aparata i donirati organe, u krvi joj pronašli tragove kokaina...

Nažalost, zbog nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i još uvijek je u komi, u kritičnom stanju, rekao je predstavnik obitelji
Vidi originalni članak

Predstavnici obitelji i prijatelji glumice Anne Heche (53) kažu da je ona službeno proglašena moždano mrtvom nakon žestoke prometne nesreće u Los Angelesu i da će biti isključena s aparata za održavanje života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica će ostati na respiratoru kako bi se utvrdilo je li neki od njezinih preostalih organa sposoban za doniranje, piše Daily Mail.

- Želimo zahvaliti svima na lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossman Burn Centeru u bolnici West Hills. Nažalost, zbog nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i još uvijek je u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti - rekao je predstavnik njene obitelji za strane medije.

Dodali su da je glumica još od prije pristala biti donor organa, tako da će tehnički ostati živa do završetka provjere.

- Anne je imala ogromno srce i svojim je velikodušnim duhom dirnula svakoga koga je srela. Više od svog izvanrednog talenta, širenje dobrote i radosti vidjela je kao svoj životni posao, a posebno pomicanje ideje za prihvaćanje onoga koga volite. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog njezine svjetlosti - nastavili su u izjavi.

JOŠ JE U KOMI Anne Heche je pod istragom za vožnju pod utjecajem alkohola ili droga, čekaju se nalazi krvi

Zadnje što su mediji prenijeli o njenom stanju je da je još uvijek u komi i bori se za život nakon što se prošlog petka svojim automobilom zaletjela u kuću pri 90 kilometara na sat dok je bila pod utjecajem kokaina.

Kako piše Radar, nakon užasne nesreće u krvotoku glumice pronašli su kokain, dok su policijski službenici ranije potvrdili da nije pila alkohol, unatoč tome što je fotografirana s bocom votke u držaču za čaše.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • MojaZurka 13.08.2022.

    Na žalost, živa izgorila.

  • 12.08.2022.

    Koliki su nadrogirani završili priču na ovom svijetu pa im se klanjaju... Ona je baš trn u oku.

  • DeGogi 12.08.2022.

    gradoviću se to sigurno ne more desiti. da vozi bez alkohola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare