Obavijesti

Show

Komentari 0

Anne Heche je pod istragom za vožnju pod utjecajem alkohola ili droga, čekaju se nalazi krvi

Anne Heche je pod istragom za vožnju pod utjecajem alkohola ili droga, čekaju se nalazi krvi
5

Ako se utvrdi da je bila pod utjecajem opijata, mogla biti optužena za prekršaj bijega s mjesta nesreće pod utjecajem alkohola, poručili su iz policije

VIDEO

Glumica Anne Heche (53) je navodno pod istragom za kazneno djelo vožnje pod utjecajem alkohola ili droga nakon što se u petak svojim Mini Cooperom zabila u kuću u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Glumica iz serije 'Crno-bijeli svijet': Više me živcira Kipo nego Žac! | 24 pitanja 09:51

 

Nakon što je jedna žena izjavila da je ozlijeđena i da joj je potrebna liječnička pomoć, losanđeleška policija istragu je preusmjerila k istraživanju kaznenog djela. Do ovog novog razvoja događaja je došlo u ponedjeljak kada je policija dobila nalog da testiraju glumičinu krv kako bi vidjeli je li bila pod utjecajem droga i/ili alkohola za vrijeme nesreće.

74th Annual DGA Awards

Policija smatra da je Heche bila pod utjecajem neke vrste opijata kada se automobilom zaletjela u dvije različite građevine prije nego joj se zapalio auto, pri čemu je zadobila teške opekline. 

- Jutros smo dobili informaciju da je nalog dobiven istog dana kada se dogodila prometna nesreća, 5. kolovoza. Nalog je bio za vađenje krvi, a istraga je u tijeku dok ne stignu rezultati krvnih pretraga. Ako se utvrdi da je bila pod utjecajem opijata, mogla bi biti optužena za prekršaj bijega s mjesta nesreće pod utjecajem alkohola. Do sada nije bilo uhićenja - poručili su iz losanđeleške policije za Page Six

Lynne Mishele, žena čiji je dom u Los Angelesu uništen kada se Heche zabila u njega i izazvala požar imala je 'izuzetnu sreću što je preživjela', ali je 'izgubila cijeli život', govore susjedi, prenose strani mediji. Lynne je bila u drugom dijelu svoje kuće kada se glumica u petak svojim Mini Cooperom zabila u kuću.

Anne Heche više nije stabilno, pala je u komu i bori se za život
Anne Heche više nije stabilno, pala je u komu i bori se za život

Prema riječima očevidaca, glumica se prvo zabila u garažu obližnjeg stambenog kompleksa, ali je pojurila dalje prije nego što su joj stanari mogli pomoći. Policijski službenici također su potvrdili da je udarila u drugo vozilo prije nego što je udarila u kuću koja je planula.

Heche je još uvijek u kritičnom stanju, a ne zna se je li Mishele žena koja je izjavila da je ozlijeđena u ovoj teškoj nesreći.

The Tender Bar Los Angeles Premiere
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija