To je to što me zanima!

Obitelj i prijatelji u ponedjeljak se oprostili od Peaches Geldof

Lijes u kojemu je Peaches pokopana je nebeskoplave boje s naslikanim oblacima i cvijećem, a naslikan je i portret njene obitelji. Još uvijek nije poznato zašto je umrla
Vidi originalni članak

Bob Geldof (62) oprostio se u ponedjeljak od svoje kćeri Peaches u crkvi St. Mary Magdalene u Kentu.

Lijes u kojemu je Peaches pokopana je nebeskoplave boje s naslikanim  oblacima i cvijećem, a naslikani su i portreti na kojemu su ona, njen muž Tom Cohen (23), njihova dva sina i ljubimci.

Na sprovodu su bile i brojne poznate osobe, a među njima i Kate Moss (40), Sarah Ferguson (54), Jaime Winstone (28), Bill Wyman (77) i Nick Grimshaw (29).

Peaches Geldof imala je samo 25 godina kad je 7. travnja 2014. preminula u svom domu u Wrothamu. Uzrok smrti još nije poznat.

Misa za pokojnu manekenku i voditeljicu bila je u istoj crkvi u kojoj je također bila misa za njenu majku Paulu kad je preminula. Podsjetimo, u istoj se crkvi Peaches 2012. udala za Cohena, a njen otac Bob 1976. tamo je rekao sudbonosno 'da' Pauli Yates.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • minaj 22.04.2014.

    ovi američki i engleski sprovodi su baš kako treba, svi lipo u crnini dostojanstveni još oni njihovi spomenici svi isti mali i skromni, a ne kao kod nas dođu u rebatinkama, svakako obućeni a na groblju ili ogromni spomenici ili zapušteni

  • kala40 22.04.2014.

    pokoj tako mladoj dusi tuzno

  • ojdimidojdimi 21.04.2014.

    bar nije tužan lijes........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare