To je to što me zanima!

Obitelj i prijatelji: Zbogom Dražene, legendo rocka..

Na ispraćaju na zagrebačkom Krematoriju brojni kolege i prijatelji su se oprostili od Dražena Vrdoljaka, koji nije želio da ga posjećuju u bolnici
Vidi originalni članak

Prije četrdeset godina Dražena sam, kao 18-godišnjaka, slučajno upoznao u Parizu i do danas smo ostali dobri prijatelji. Bio je dosljedan, mudar i upućen pa sam ga smatrao superiornom osobom rock kulture, opisao je Arsen Dedić glazbenog novinara, organizatora i producenta Dražena Vrdoljaka, koji je u petak preminuo u 57. godini. Prijatelji i kolege složili su se da je Vrdoljak do posljednjeg trenutka zadržao smisao za humor unatoč borbi s cirozom jetre. Dva tjedna prije smrti našalio se na svoj račun riječima: “Dobro sam, samo umirem.” Sanja Doležal, Massimo Savić, Lea Dekleva i drugi odali su mu počast u Hrvatskom novinarskom društvu. Tamo je često ispisivao stranice svoje knjige “Moje brazde”, koja je izdana na dan njegove smrti.
- Jako sam cijenila Dražena. Kad je u recenziji napisao oštru kritiku Novim fosilima, poštovala sam to - rekla je Sanja Doležal. Na pokopu na zagrebačkom Krematoriju od pokretača glazbene nagrade Porin u suzama su se oprostili Željko Bebek, Rajko Dujmić, Severina, Boris Novković, kolege s Hrvatskog radija i televizije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • megane4 12.05.2008.

    iskrena sućut!

  • entoni 12.05.2008.

    Dragi Dražene počivaju u miru Božijem ! Inače ovo pored Borisa Novkovića je Marko Vrdoljak, nije to Andrija .

  • Goge61 12.05.2008.

    Neka ti je Dražene vječna hvala, počivao u miru božjem!! Još jednom iskrena sućut obitelji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare