To je to što me zanima!

Obitelj Jackson dobila zeleno svjetlo za prodaju njegove vile

Sudskom odlukom utvrđeno je da se imanje na kojem je pokojni kralj popa živio s obitelji može prodati. Trenutačno se renovira, a na tržištu će biti kad obitelj to odluči
Vidi originalni članak

Obitelj pokojnog Michaela Jacksona prošle godine je izrazila želju za prodajom njegova imanja Hayvenhurst u Kaliforniji. Njegova majka Katherine i djeca odlučili su prodati imanje koje je desetljećima bio dom obitelji i kupiti drugu kuću.

Kuća neće na prodaju još neko vrijeme jer se trenutačno renovira, a u međuvremenu je na sudu donesena odluka da se  imanje može prodati kada obitelj to poželi.

Osim dozvole za prodaju kuće, omogućeno je i ulaganje 30 milijuna dolara u fond Jackson Family Trust za majku Katherine i njegovu djecu, Paris, Blanketa i Princea Michaela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tinkolinka 24.02.2012.

    Ja bi napravila muzej da sam na njihovom mjestu :)

  • jadro73 24.02.2012.

    Nedavno je pisalo da su djeca rekla da bi rado ponovno otkupila Neverland koji je Michael prodao nakon one farse sa suđenjem.

  • user_138361 24.02.2012.

    molim vas da najprije pročitate a tek onda presudite dali se slažete! ja osobno sam veliki fan michaela jacksona al ovo sto njegova obitelj ( čitaj. krvnici ) rade je stvarno žalosno.ja iskreno ne razumijem odluku njegove djece ( ako su sudjelovala u donošenju ove odluke ).iskreno po mome mišljenu svi na njemu oceju samo zaraditi.i jos jedna stvar michael je svoju djecu cijeli njihov život ( mislim dok je michael bio živ ) pokušavao zaštititi od media.a sad kad je on umro evoga paris snima film,svakih pet minuta njezine slike,...pa obitelj jackson organizira ovo pa ovo samo im je stalo do novca -.- i znam da ce neko reci da sam ljubomorna al nisam !

Komentiraj...
Vidi sve komentare