To je to što me zanima!

Obitelj pruža punu podršku gay-u iz 'Trenutka istine'

Mario, brat konobara iz Šestanovca, koji je svojim nastupom u emisiji "Trenutak istine" otkrio da je homoseksualac, kaže da mu pruža punu podršku u život, a isto tako i cijela obitelji
Vidi originalni članak

Mario, brat konobara iz Šestanovca Milana Krželja (23), koji je u showu "Trenutak istine" otkrio da je homoseksualac, kaže da mu pruža punu podršku u život, a isto tako i cijela obitelji. Smatra da se nitko nema pravo miješati i suditi u izbor nečijeg načina života, prenosi Slobodna Dalmacija. Što se tiče komentara mještana Šestanovca, odakle su porijeklom, kako je osramotio cijelo mjesto, tvrdi da su ga trebali zaštititi pošto ga ipak poznaju cijeli život.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sb-ustanik 11.11.2009.

    Ma to pedersko govno treba po kratkom postupku.....

  • 10.11.2009.

    Naravno da ga treba podržati, ali je van svake pameti da je to za jadnu lovu (koju nije ni dobio) hrabro priznao na TV-u. Ne bi ni priznao da se nije nadao lovi. Svašta.

  • lola56 10.11.2009.

    A šta ima bilo tko osuđivati bilo koga.Jel ga netko od onih koji ga osuđuju hrane? Nitko se nema pravo kiješati u ničiji život.Samo ga roditelji(ako ga još uvijek hrane) mogu savjetovati ali se niti oni ne smiju miješati u sexualnu orijentaciju svoga djeteta. I da svatko snosi posljedeice svojih postupaka u životu.Amen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare