To je to što me zanima!

Obitelj Sardi satima je čekala početak aukcije Dinovih stvari

Nina Sardi na aukciji je kupila gramofon, 48 ploča i bongose. Otkrila je da se ljubav prema Dinovoj glazbi razvila 80-ih godina kada je od prijatelja dobila njegovu kasetu
Vidi originalni članak

Nina Sardi (49) na aukciji predmeta Dine Dvornika u ponedjeljak je kupila gramofon, 48 ploča i bongose.

- Krajem 80-ih u kafić koji smo suprug i ja vodili u Dubrovniku ušao je naš prijatelj i dao mi kasetu od, kako je rekao, maloga koji bi mogao postati nešto veliko. Tad se razvila glazbena ljubav koja traje i danas - rekla je Nina.

Aukciju je čekala s nestrpljenjem.

- Bila sam napeta kao puška. Ujutro sam bila prva u redu za sve jer sam prošlu aukciju promašila - opisuje Nina.

Ploče i gramofon darovala je sinu Antoniju (30) koji radi glazbu pod imenom Sardi DJ.

- Preslušao sam ih i ima ludih stvari. Gramofon je malo pohaban, ali radi. Treba ga malo očistiti. Vidi se da je bio u pogonu 24 sata na dan te da se na njemu i spavalo i jelo. Neke ploče su i potpisane, a ima i izgrebanih, ali su vrijedne. Snimit ću set s njima i uploadati ga na svoju internetsku stranicu - kaže Antonio Sardi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jejeje 06.02.2013.

    evo, ova obitelj je dokaz da je ova danijelina ideja bas dobra. bolje da netko uziva, nego da te stvari stoje u kutijama u garazi.

  • MarkoSakač 06.02.2013.

    frende, ima da u petak platiš cugu :D

  • japanokinez 06.02.2013.

    Da, sigurni su 200% da je to Dinovo i da je on "tamburao" po tome i s tim. Stvarno trebaš biti u velikim problemima kad ideš rasprodavati stvari koje ti trebaju, a ništa ne znače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare