To je to što me zanima!

Obiteljska idila? Iva i Stipe s kćeri prošetali špicom...

Usred nagađanja o krahu njihova trogodišnjeg braka bivša tenisačica i poduzetnik rade na tome da očuvaju dojam sretnog para bar u javnosti
Vidi originalni članak

Poručujem svim dušebrižnicima da restoran Sora posluje jako dobro i da nismo ni u kakvoj financijskoj “gabuli”, odgovorio je poduzetnik na navode kako je zbog krize propao njegov japanski restoran. Stipe Marić napominje kako nema dugova i kako im kuhar iz Sore nije pobjegao jer nije dobivao plaću. O krizi u braku s tenisačicom Ivom Majoli nije želio govoriti. Ogorčeni Stipe kaže kako mu je više dosta blaćenja njegova imena i obitelji. Prekjučer je snimljen sa suprugom i kćeri Mijom (3) kako šeće zagrebačkim središtem. Izgledali su prisno sjedeći na kavi u obližnjem kafiću. Njihova kćer Mija lizala je sladoled veselo skakutajući oko njih. Nakon priča da se rastaju Iva je kazala kako su to notorne laži te kako ona i dalje živi s mužem u zagrebačkoj Teslinoj ulici. Kaže kako se posvetila sebi i obitelji te da je ne zanimaju zlobni komentari. Stipe se navodno iselio iz stana dok je Iva gostovala na teniskom susretu u New Yorku. Stigavši kući, zatekla je prazan stan. Navodno ju je tješila najbolja prijateljica Lana Bjondić, s kojom svako ljeto boravi na Hvaru.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • stvolim 03.10.2009.

    A ovi su tako naporni i dosadni.... bljak, bljak....

  • LaurusNia 03.10.2009.

    a pogledaj komentar ispod slike... stipe i iva nisu skidali naocale s lica... pa koga briga za to????????? sunce im je islo u oci i zasto bi ljudi skidali naocale....pih ...cccc kakav smo mi narod kad nam je vazno kad ko i skim, odnosno kakav seta po \"špici\"???

  • CapsLock 02.10.2009.

    Jel ono malecka drži bocu u ustima???? E da mi je jedan dan bit muha na zidu u toj kući....svega bi se nagledala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare