To je to što me zanima!

Objavila selfie pa ju izvrijeđali: 'Ti nisi crna, nego zla Barbika'

Nakon sudjelovanja u showu 'Gospodin savršeni', gdje je osvojila Gorana Jureneca (39), njih dvoje prijavili su se u 'Superpar'. Goran je nakon ispadanja iz tog showa rekao da nije znao što ih čeka
Vidi originalni članak

Hana Rodić (21) koja se proslavila sudjelovanjima u reality showovima, trudi se izgraditi karijeru na društvenim mrežama na kojima objavljuje atraktivne fotografije. Posljednju, na kojoj pozira zavodljivo gledajući u objektiv, nazvala je 'Crna barbika' i u samo nekoliko sati prikupila više od 13.000 'lajkova', ali i kritike. 

- Prije zla Barbika, nego što si crna Barbika - komentirala je obožavateljica dok su se drugi složili s tim da izgleda puno ljepše bez šminke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, nakon sudjelovanja u showu 'Gospodin savršeni', gdje je osvojila Gorana Jureneca (39), njih dvoje prijavili su se u 'Superpar'.

Goran je nakon ispadanja iz tog showa rekao da nije znao što ih čeka te mu je bilo teško gledati dragu kako kopa po izmetu. Naime, u prvoj epizodi zadatak je ženama bio da u stajskom izmetu traže ključeve. 

NIJE JOJ ŽAO ISPADANJA Hana o 'Superparu': Zanimljivo mi je kako sada padaju maske...

- Da, bilo mi je žao vidjeti Hanu kako mora kopati po izmetu u haljini i štiklama. Volio bih da sam to mogao napraviti umjesto nje jer sam odmah znao da će samo hodati i neće naći ključeve - rekao je Goran za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Idi na 24sata

Komentari 24

  • panika135 18.04.2019.

    oh oh OHOLA ka' đovanina kokola Ujs!!!

  • sonja1234 18.04.2019.

    Odrasti Hana pa se javi

  • AnonymAnus 18.04.2019.

    Curo toliko si fejk da je to strašno, i ne govorim samo o žbuki koju nabacuješ lopatama na to svoje janjevačko ličeko nego i o samom ponašanju razmažene princezice koja je odmah bolesna i nije joj dobro čim nije po tvome, tako bi te rado prebacio preko koljena i stavio te na tvoje mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare