To je to što me zanima!

Objavio urnebesni video svoje bebe: Gladan sam, želim sisu!

Komičar Anders Holm objavio je na Instagramu šaljivi video svog novorođenog sinčića koji plače. Ponosni otac ispod 'fotke' je napisao da maleni umire od gladi
Vidi originalni članak

Anders Holm (32), jedan od tvoraca serije 'Radoholičari', odlučio je na neobičan način svijetu predstaviti svog novorođenog sinčića. Na Instagramu je objavio video snimku bebe u pidžami koja plače, a kojoj je i dao 'zvjerski glas'. 

- Umirem od gladi za sisom - napisao je ispod fotografije. 

Komičar i njegova supruga Emma Nesper postali su roditelji 19. prosinca. Upoznali su se na fakultetu i vjenčali u rujnu 2011. godine.  

Holm se nakon završetka fakulteta preselio u Los Angeles i karijeru nastavio u zabavnoj industriji. Upoznao je komičare Blake Andersona i Adam DeVinea s kojima je osmislio seriju 'Workaholics' koja je premijerno prikazana u travnju 2011. godine. Radnja serije vrti se oko trojice prijatelja koji su se upoznali na fakultetu i potom zaposlili u telemarketinškoj tvrtci. Pod utjecajem raznih opojnih sredstava upuštaju se u razne avanture, vratolomije i neprimjerene društvene situacije.


Idi na 24sata

Komentari 78

  • Crosoldierr 10.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • razmisli2x 10.01.2014.

    Konacno jedna ruznija beba I od mog sina kada se rodio hahahahahah.

  • Maldinator 09.01.2014.

    zbljuv. šta je to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare