To je to što me zanima!

Objavljen video: Pogledajte kako je Kanye zaprosio Kim

Iako su se zaručili tek u ponedjeljak, par navodno već planira veliko vjenčanje, a Kanye je na koncertu u srijedu Kim prvi put u javnosti nazvao svojom zaručnicom
Vidi originalni članak

Poslije fotografija spektakularnih zaruka, na internetu se pojavila i snimka pozitivnog odgovora Kim Kardashian (33) na prosidbu Kanye Westa (36). Reality zvijezda bila je u vidljivom šoku nakon što ju je reper pitao želi li se udati za njega. Kad je pristala na prosidbu, obitelj i prijatelji dotrčali su do njih i čestitali im na novom poglavlju u njihovom životu. Kanye je Kim darovao 15-karatni dijamantni prsten vrijedan 16,5 milijuna kuna. Par se zaručio u ponedjeljak na njezin 33. rođendan. 

- Ta noć bila je čarobna. Najsretnija sam djevojka na svijetu. Udat ću se za svog najboljeg prijatelja - komentirala je Kim zaruke. 

Reper je zbog majke svog djeteta unajmio AT&T Park stadion u San Franciscu te orkestar od 50 članova, a prosidba je popraćena i spektakularnim vatrometom. 

Na koncertu u San Joseu u srijedu, Kanye je Kim prvi put u javnosti nazvao svojom zaručnicom i posvetio joj pjesmu 'Bound 2'. 

Par navodno već planira veliko vjenčanje. U vezi su od travnja prošle godine, a Kim je ove godine u lipnju rodila djevojčicu North. 

Kim pokazala prsten: Ja sam najsretnija djevojka na svijetu

Vjeruje u njihovu ljubav: West ipak ne želi predbračni ugovor

Idi na 24sata

Komentari 18

  • rockstar166 25.10.2013.

    čestitam, želim svu sreću

  • WOMANIZER 24.10.2013.

    o ne!!!..........već njušim 128569 članaka o svakom detalju vjenčanja, skandali, nepredviđene situacije, kim ne zna što obući, dan vjenčanja, helikopteri, policija, pola L.A. blokirano...kim glumi odbjeglu nevjestu- hoće li se vratiti? kanye u suzama, kim se vratila, par se vjenčao, otišli su, na ovom imanju bit će zabava, prva bračna noć, kim objavljuje sliku iz kreveta, na twitteru dijeli s "fanovima" dojmove prve noći...

  • fabijus veliki 24.10.2013.

    imaju toliko love a zaprosio ju je na ne baš maštovit način!!!! stvarno nisam ljubomorna ali meni je ovo totalno bez veze!!!!!! glup i gluplji

Komentiraj...
Vidi sve komentare