To je to što me zanima!

Objavljena je dosad neviđena fotografija kraljice Elizabete II.

Kraljica je za ovu fotografiju pozirala u dvorcu Windsor. Nosila je svjetloplavi komplet te je nasmiješeno gledala u kameru. Na portretu se najviše ističu njezine plave oči
Vidi originalni članak

U nedjelju navečer, dan prije pogreba, objavljena je dosad neviđena fotografija kraljice Elizabete II. Nastala je na njezin 70. jubilej.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljica je za ovu fotografiju pozirala u dvorcu Windsor. Nosila je svjetloplavi komplet te je nasmiješeno gledala u kameru.

Na portretu se najviše ističu kraljičine plave oči. Supruga kralja Charlesa III (73), Camilla (75) nedavno je za oči kraljice Elizabete II. rekla da su bile toliko prekrasne, da kad se nasmiješila obasjale su joj cijelo lice. 

POGLEDAJTE UŽIVO SPROVOD KRALJICE: 

- Uvijek ću pamtiti njezin osmijeh. Taj osmijeh je nezaboravan - ispričala je Camilla o svekrvi.

Najdugovječnija britanska vladarica umrla je u dvorcu Balmoral u Škotskoj 8. rujna. Imala je 96 godina. Kraljičin ispraćaj započet će u ponedjeljak u 11 sati po lokalnom vremenu. 

NAJVEĆI SIGURNOSNI SKANDAL Novinar tjednima radio kao batler u dvorcu, kraljici servirao doručak i sve snimao kamerom

Biti će se u Westminsterskoj opatiji, a među 2000 gostiju su, između ostalih, japanski car Naruhito, francuski predsjednik Emmanuel Macron, američki predsjednik Joe Biden. Ondje će biti i hrvatski predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare