To je to što me zanima!

Objavljena prva fotografija s vjenčanja J. Veljače i Čučeka

Glumački par sredinom mjeseca vjenčao se u tajnosti. Intimnom slavlju slučajno su svjedočili gosti koji su se našli u jednom zagrebačkom restoranu
Vidi originalni članak

Osim što je bilo poznato da je odjenula klasičnu i elegantnu vjenčanicu, ostali detalji o haljini Jelene Veljače (34) koju je nosila na tajnom vjenčanju s Draženom Čučekom nisu bili poznati. 

No na službenoj Facebook stranici modnog dvojca eNVy room objavljena je fotografija glumice i scenaristice u haljini koju je odabrala za taj dan. 

Trudna Jelena zablistala je u svilenoj kreaciji otvorenih leđa, dok je njezin suprug nosio odijelo Ivice Klarića. U 11 godina starijeg kolegu Veljača se zaljubila dok su radili predstavu “Prava stvar” u kojoj joj je Čuček bio ljubavnik. Već se na premijeri predstave prošle zime vidjelo da između njih frcaju iskre.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Darko05 27.09.2015.

    Nifomanka a Cucek ima veliki njeznik i tu je doslo do ljubavi od strane Veljace.

  • kung fu panda 27.09.2015.

    Armando :))) dva metra dalje od mene

  • FellinaSimunjak 27.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare