To je to što me zanima!

Objavljene slike oskarovca u homoseksualnom seksu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na slikama se vidi kako Dustin oralno zadovoljava svog partnera, a na jednoj se vidi i njihov seks. Navodno postoji i video snimka cijele 'akcije'...
Vidi originalni članak

Scenarist Dustin Lance Black (34), koji je dobio Oscara za scenarij filma “Milk”, na fotografijama oralno zadovoljava nepoznatog muškarca. Na internetskoj stranici Pereza Hiltona ima nekoliko fotografija, a jedna od njih prikazuje i njihov seks. Izgleda kako se Dustinu netko, vjerojatno bivši ljubavnik, želi osvetiti jer su slike prodane paparazzo agenciji Starzlife. Ista agencija navodno je dobila i video snimku cijele 'akcije' tako da je vjerojatno samo pitanje vremena dok i taj materijal ne dospije na internet. Na slikama se vidi i kako je datum snimanja 11. studeni 2006. godine. Film 'Milk' je priča o političaru i gay aktivistu Harveyju Milku. On je prvi političar koji je u Kaliforniji izabran za neku funkciju iako je otvoreno priznao da je homoseksualac.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • SunTzu 09.01.2010.

    e plavuša13 ja isto ne razumijem zasto su crnci i homoseksualci s ostalim manjinama izasli na ulice u americi kad su htjeli ista prava za sebe ko i za bijelce,, hetero itd!!! BTW. tako ti je mardi gras nasto i gej prajd!!!

  • SunTzu 09.01.2010.

    zgodan je lik!!!!!

  • plavuša13 19.09.2009.

    Meni homosexualci uopce ne smetaju.Koga briga,pa svoje daje,ne daje moje.Meni vise smetaju oni sto se razmecu i svih gnjave svojom seksualnom orijentacijom da bi vidjeli reakciju.Kako bi izgledalo da mi hetero sad idemo okolo radimo parade,unosimo se ljudima u lice sa recenicom-znas ja sam hetero.Pa koga zaboli ona stvar?Ako je covjek normalan to dal je homo nema nikakve veze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare