To je to što me zanima!

Objavljene su posljednje fotke Raquel Welch: Bila na manikuri

Na fotkama se može vidjeti kako glumica pravi razne grimase dok joj kozmetičarka radi manikuru, a u jednom trenutku Raquel je fotografe primijetila te ih nagradila širokim smiješkom
Vidi originalni članak

Raquel Welch preminula je u srijedu u 83. godini nakon kratke bolest, a sada su objavljene i posljednje fotografije glumice u javnosti.

PREMINULA RAQUEL WELCH Za njom su uzdisali muškarci, a ona je tijelo 'čuvala' dijetama, jela je samo tri voćke dnevno...

Kako piše Daily Mail, zadnji put je Raquel viđena u javnosti u srpnju 2022., kada su je paparazzi snimili na manikuri u salonu za nokte u Los Angelesu.

Na fotkama se može vidjeti kako glumica pravi razne grimase dok joj kozmetičarka radi manikuru, a u jednom trenutku Raquel je fotografe primijetila te ih nagradila širokim smiješkom.

Raquel je bila internacionalni seks simbol za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta. Proslavila se ulogama u filmovima 'Fantastic Voyage' i 'One Million Years B.C.', oba iz 1966. 

Raquel je bila na popisu '100 najseksi zvijezdi u povijesti filma', koji je objavio Empire magazin 1995. godine. Bila je i na trećem mjestu Playboyevih '100 najseksi zvijezdi 20. stoljeća'. 

Osvojila je i Zlatni globus za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji za ulogu u filmu Tri mušketira iz 1974. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 17.02.2023.

    Bila je lijepa...u mladosti, a i u starosti!...A uloge,...iskreno ne pamtljive! Neka počiva u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare