Show

Komentari 9

Za njom su uzdisali muškarci, a ona je tijelo 'čuvala' dijetama, jela je samo tri voćke dnevno...

Za njom su uzdisali muškarci, a ona je tijelo 'čuvala' dijetama, jela je samo tri voćke dnevno...

Zlatni Globus dobila je 1974. godine za ulogu u filmu 'Tri mušketira', a u 1975. godini pojavila se u emisiji 'The Cher Show', gdje je s Cher izvela pjesmu 'I'm a Woman'

Hollywoodska glumica Raquel Welch preminula je u 83. godini, u srijedu, 15. veljače, nakon kratke bolesti. Bila je jedna od najprepoznatljivijih seks simbola 60-tih.

Raquel Welch dies at 82

Karijeru je započela 1966. godine ulogom u filmu 'Milijun godina prije Krista', u kojem je glumila pripadnicu plemena zaljubljenu u muškarca iz drugog plemena, a njihova ljubav je zabranjena. Bila je u oskudnom bikiniju od jelenje kože čime je i postala seks simbol među širom javnosti.

224643614

Zlatni Globus dobila je 1974. godine za ulogu u filmu 'Tri mušketira', a nedugo nakon je pozirala za Playboy. Časopis ju je stavio na treće mjesto na listi '100 najseksi žena 20. stoljeća'.

U 1975. godini pojavila se u emisiji 'The Cher Show', gdje je s Cher izvela pjesmu 'I'm a Woman'. 

FILE PHOTO: Raquel Welch at the 62nd Annual Golden Globe Awards.

Raquel je 80-ih godina poticala žene na tjelovježbu te je o toj temi objavila nekoliko video kaseta i knjigu. Osim toga, pokrenula je svoju liniju za njegu kože, nakita te perika dok je 2007. godine bila zaštitno lice MAC kozmetike. 

Glumica je oduvijek imala savršeno tijelo, i sa 73 godine nije se sramila šetati u oskudnom bikiniju. Jednom prilikom izjavila je kako je oduvijek na dijeti. 

- Na dan pojedem tri voćke i organsko povrće. Obožavam palačinke, pizzu i kruh, ali si to ne mogu dopustiti - kazala je glumica. 

FILE PHOTO: Actress Raquel Welch arrives as a guest for the premiere [of the new comedy film "Serving Sara"] Aug..

Tvrdila je da za njen izgled nisu zaslužni plastični kirurzi već pravilna prehrana, joga i to što se za svaki izlazak spremala po tri sata. No kirurzi su tvrdili drukčije, 'Raquel je koristila botoks i napravila je facelifting'.

FILE PHOTO: Actor Raquel Welch poses at the premiere of "How to Be a Latin Lover" in Los Angeles

Glumica iza sebe ima četiri propala braka. S prvim suprugom agentom Jamesom Welchom vjenčala se kad je imala samo 19 godina i rodila mu dvoje djece, sina Damona i kći Tahnee, koja je krenula njezinim stopama.

Najčitaniji članci