To je to što me zanima!

Obožava hrvatskog dizajnera: 'Rita će često biti u Zigmanu'

Juraj Zigman itekako je popularan među svjetskim zvijezdama. Do sada je odjenuo Nicki Minaj, Cheryl Cole... A sada Riti radi kostime za turneju
Vidi originalni članak

Već sam radio njezinu veliku turneju, a koncert u Zadru bio je nastavak suradnje. Kontaktirali su me iz njezinog tima jer sam iz Hrvatske i to mi je bila fora. Moj prvi outfit u ovom periodu turneje. Radit ćemo i druge projekte s njom, rekao je Juraj Zigman (35).

Pjevačica Rita Ora (28) u petak je za nastup u Zadru odabrala njegovu kreaciju. Hrvatski dizajner do sada je odijevao  neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda poput Nicki Minaj, Bebe Rexhe, Cheryl Cole, a sada i Ritu. 

NOSI HRVATSKI DIZAJN Rita se ušuljala kod Zigmana i odabrala kompletić za koncert

- Draga je, predivna djevojka. Bili smo na koncertu. Imali smo organizirani fitting i susret u njenom Glam roomu - priča Zigman. 

Dizajner ističe da pjevačica nije imala nikakvih želja. Svaka mu se zvijezda, pa i Rita, javi s razlogom. Žele odjenuti nešto baš njegovo. Urbano, moderno, a opet drugačije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ništa nije tražila, sve je prepustila meni - rekao nam je Zigman kojemu je za napraviti efektnu odjeću trebalo tjedan dana. 

Suradnja našeg vodećeg dizajnera sa svjetski proslavljenom zvijezdom očito se nastavlja jer i Rita se jako dobro osjeća u njegovim kreacijama. 

- Rita u Zigmanu bit će jako često - kaže dizajner. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Saruman 03.09.2019.

    Rita u Zigmanu bit će jako često, kaže. :)

  • 01.09.2019.

    Veća vijest bi bila da će Zigman biti često u Riti, ali čini mi se da on više voli druge riti

  • 01.09.2019.

    A znamo da Zigman nikad neće biti u njoj.... Kada pak Grubi dođe po svoj asortiman, hmm-hmmm nije sigurno ko će u koga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare