To je to što me zanima!

Obožavatelji došli Balaševiću na grob pa se iznenadili: Kantautor više tu ne počiva, preselili su ga

Pomicanje Balaševićevog groba je iznenadilo mnoge obožavatelje koji su na 40. dan od smrti došli na grob ostaviti cvijeće i pokazati poštovanje. Na novom grobu urezali su i njegove stihove...
Vidi originalni članak

Na 40. dan od smrti Balaševića, po starim narodnim običajima se odlazi na grob pokojnika, pa su tako došli i mnogi obožavatelji pokazati poštovanje pokojnom kantautoru.

POGLEDAJ VIDEO: Nakon smrti Balaševića obožavatelji puštali lampione

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iznenadili su se vidjevši da grob nije na mjestu na kojem je kantautor pokopan. 

Njegovo grobno mjesto je premješteno nekih deset metara dalje i nalazi se u sjeni između borova. Na grobu je napisan stih iz njegove pjesme 'Portret mog života' - Bez crne bela ne bi vredela.

Balašević je pokopan 21. veljače, a na sprovodu je bila obitelj te gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković. Na sprovodu su mu svirali tamburaši pjesmu 'Olivera', koju je posvetio svojoj supruzi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • vaterland 01.04.2021.

    radikali ga poslali nizvodno šešelju a ovaj čeka glogovim kolcem

  • dravasab 31.03.2021.

    Ove što ne zanima "jugonostalgičar: što radite na ovom članku??? Lažovi! Jer, ipak vas zanima! Drugo: ne znam zašto obitelj ne poštiva Đoletovo opredjeljenje, bio je ateist! Ili, onako, iz običaja!? Ali, Đorđe nije bio osoba od običaja...

  • scipion delmatski 31.03.2021.

    Ne zanima nas yu nostalgičar i jugoslavenčina

Komentiraj...
Vidi sve komentare