To je to što me zanima!

Obožavatelji je napali: Miranda u Photoshopu stanjila struk?

Obožavatelji Mirandu Kerr optužuju da je, na fotografiji koju je objavila i u studenom 2012. godine, ovoga puta stanjila struk u Photoshopu kako bi izgledala mršavije
Vidi originalni članak

S više od 2,6 milijuna sljedbenika, Miranda Kerr (30) jedna je od najaktivnijih modela na Instagramu. Sa svojim sljedbenicima dijeli privatne fotografije, one iz backstagea te s profesionalnih snimanja. No, fotografija koju je objavila u srijedu, privukla je mnogo više pažnje nego ostale. Obožavatelji Mirandu optužuju da je, na fotografiji koju je objavila i u studenom 2012. godine, ovoga puta stanjila struk u Photoshopu kako bi izgledala mršavije. Fotografiju je snimio fotograf Voguea u backstageu prije prošlogodišnje revije Victoria's Secreta. 

- Koga Miranda pokušava zavarati Photoshopom - zapitao se jedan od njezinih obožavatelja u komentaru pod slikom. 

- To nije njezin struk. Evo originalne fotografije od prošle godine na kojoj pozira s Alessandrom Ambrosio i Doutzen Kroes u backstageu - dodao je isti obožavatelj te i postavio originalnu fotografiju kako bi je svi mogli usporediti s ovom novom. Jedan od njezinih sljedbenika na to je dodao kako je već odavno primjetio da Miranda neke od svojih slika obrađuje u Photoshopu. 

- Kao da joj to treba. To je bizarno i zbilja nepotrebno. Jako razočaravajuće - zaključio je komentator, a dizajner Ange Langton savjetovao joj je da svojim obožavateljima objasni zašto je to učinila. Miranda svoj tanji struk još nije komentirala. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • aniratak 16.11.2013.

    http://instagram.com/p/gwJNSVkMIQ/# evo žena objasnila...

  • danyk 16.11.2013.

    ovo je dokaz da se ni savršene žene ne osjećaju tako...

  • luka nola 16.11.2013.

    Kakve bedastoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare