To je to što me zanima!

Obožavatelji Meghan Markle tvrde da je ona jedina plakala na pogrebu kraljice Elizabete

Supruga princa Harryja viđena je kako briše suzu tijekom dirljive ceremonije u Westminsterskoj opatiji u ponedjeljak, a trag njezinih suza jasno joj se vidi na obrazu. Slika tog trenutka objavljena je na Twitteru
Vidi originalni članak

Fanovi Meghan Markle (41) iznijeli su nevjerojatnu tvrdnju da je vojvotkinja od Sussexa bila jedina članica kraljevske obitelji koja je plakala na sprovodu kraljice Elizabete II., iako je većina obitelji bila u suzama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supruga princa Harryja (38) viđena je kako briše suzu tijekom dirljive ceremonije u Westminsterskoj opatiji u ponedjeljak, a trag njezinih suza jasno joj se vidi na obrazu. Slika tog trenutka objavljena je na Twitteru uz natpis: 'Meghan je jedina koja je plakala za kraljicom... Stvarno sažima sve.' Ta je tvrdnja izazvala bijes među korisnicima društvenih mreža.

'Dakle, sada plače? Kao sada? 'Molim vas, ova jedna prisilna suza nakon svega što je učinila da uništi posljednje kraljičine godine ne znači ništa', 'Ona je takva sramota, ništa to neće promijeniti. Trebala bi se sramiti same sebe', bili su samo neki od komentara ispod fotografija uplakane Meghan Markle.

Meghanine suze doveo je u pitanje i voditelj emisije 'Today', Karl Stefanović (48) rekavši da je ona 'očigledno' plakala.

Dodao je: 'Bilo je puno fotografija i interpretacija fotografija i prijenosa fotografija koje mogu, ali i ne moraju biti istinite'.

SUZA ZA SUZOM Meghan Markle rasplakala se na sprovodu kraljice: 'Imajte na umu da je po struci glumica'

Vojvotkinja je također slikana kako se bori s emocijama dok je kraljičin lijes napuštao opatiju. Neke od fotografija prikazuju i kralja Charlesa III. (73) kako sa suznim očima zuri u lijes svoje majke u opatiji, dok je malena princeza Charlotte (7) otvoreno plakala.

POGLEDAJTE VIDEO: 'MOJA MAJKA JE NJEGOVALA KRALJA'

Princeza od Walesa, Kate Middleton (40) očito se borila protiv suza kada je stigla u pogrebnu povorku u opatiju. Princ Edward (58) također se mogao vidjeti kako jeca u rupčić dok je njegova supruga Sophie, grofica od Wessexa također uhvaćena kako briše suze. 

Princ George (9) bio je očito uzrujan u jednoj fazi ceremonije, dok je princ Andrew (62) plakao dok je hodao iza kraljičina lijesa na putu za Westminster. Kraljica supruga Camilla (75) slomila se u Wellington Archu.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 7

  • To Bože 20.09.2022.

    Nije glumila suze. Osim toga nije mi jasna ta mržnja prema njoj.

  • KONTRA SVIH 20.09.2022.

    Ona je jedina normalna tamo.

  • 20.09.2022.

    Glumica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare