To je to što me zanima!

Obožavatelji obilježili Oliverovu godišnjicu smrti crvenom ružom ispred njegove rodne kuće

Iako je veći dio svog života proveo u Splitu, Oliver je uvijek ostao vezan za svoje rodno mjesto na Korčuli u koje je redovno odlazio na odmor i ribolov
Vidi originalni članak

Prošle su 4 godine od kada nas je napustio jedan najvećih hrvatskih glazbenika svih vremena, Oliver DragojevićSinoć je u Veloj Luci tim povodom održan koncert njemu u čast. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Ispred Oliverove rodne kuće u Veloj Luci, na otoku Korčuli, okupljaju se njegovi fanovi, fotografiraju se i odaju mu počast, a netko od njih na prozoru je ostavio crvenu ružu.

Rodna kuća pjevačke legende smještena je u samom centru lučkog mjesta, neposredno uz more do kojega je dijeli samo cesta. 

Iako je veći dio svog života proveo u Splitu, Oliver je uvijek ostao vezan za svoje rodno mjesto na Korčuli u koje je redovno odlazio na odmor i ribolov.

- I da ništa na tvom nebu i na putu, bisno nije - stoje stihovi na oslikanom galebu na poštanskom sandučiću pored ulaznih vrata. Netko se poigrao stihovima iz poznate Oliverove pjesme 'Galeb i ja'.

Jučer su na koncertu Oliveru u čast njegove hitove pjevali Petar Grašo, Doris Dragović, Zorica Kondža, Tedi Spalato, Matija Cvek i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare