To je to što me zanima!

Obožavatelji prozvali Deppovu kćer: 'Više objavljuješ grudi nego što objavljuješ o tati...'

U mojoj glavi nema sumnje da je sve to pokušaj psihotičnih fanova Amber Heard, koji se pretvaraju da su fanovi Johnnyja Deppa, da maltretiranjem njegove kćerke Lily Rose ocrne sve Deppove fanove, branili su je 'pravi fanovi'
Vidi originalni članak

Kćer Johnnyja Deppa (58), glumicu Lily-Rose Depp (22) napali su obožavatelji njenog oca zbog 'manjka podrške' tijekom sudske parnice s bivšom suprugom, Amber Rose (38),  piše portal Unilad.

- Molim te, podrži svog oca. Bez obzira na tvoj odnos s njim, znaš da Amber nije žrtva - jedan je od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Korisnik Twittera @thisisnotahmad skupio je na jednom mjestu screenshotove svih komentara.

- Ovo je jednostavno ludo - napisao je uz fotografiju.

'Nisam vidjela niti jednu tvoju fotku sa svojim ocem. Zašto?', 'Objavljuješ svoje sise više nego što objavljuješ o svom tati, kako jadno', 'Kako to da se nisi ništa rekla o slučaju svog oca', 'Zašto nikad ne objaviš ništa o svom ocu', neki su od komentara.

ATRAKTIVNA LILY-ROSE (22) Kći Johnnyja Deppa i pjevačice u novom filmu se skinula do kraja

- Vjerovala ili ne, svjedočenje djeteta će imati ogroman utjecaj - objašnjavala je jedna Tviterašica Lily, kako je od presudne važnosti da na sudu svjedoči u korist svog oca.

Ubrzo su se pojavile i teorije zavjere, koje tvrde da iza tih napada stoje obožavatelja Amber koji glume obožavatelja glumca.

- U mojoj glavi nema sumnje da je sve to pokušaj psihotičnih fanova Amber Heard, koji se pretvaraju da su fanovi Johnnyja Deppa, da maltretiranjem njegove kćerke Lily Rose ocrne sve Deppove fanove.Ovo je nemoguće izmisliti - komentirao je Tviteraš koji je skupio sve screenshotove.  

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • melkiot 20.05.2022.

    pa šta će prosječna žena raditi da pridobije pažnju? Neće sigurno biti direktorica, ili poduzetnik, ili nešto drugo. Najlakše podići majicu, namjerno se kratko obući - tak i tak je 90% muškog roda u banani, pa prilike imate. Jadno.

  • 17.05.2022.

    Djeca ne trebaju voditi bitke svojih roditelja iz domene partnerskih odnosa

  • ćiribu_ćiriba 17.05.2022.

    uhhh mala je top

Komentiraj...
Vidi sve komentare