Show

Komentari 5

Obožavatelji prozvali Deppovu kćer: 'Više objavljuješ grudi nego što objavljuješ o tati...'

Obožavatelji prozvali Deppovu kćer: 'Više objavljuješ grudi nego što objavljuješ o tati...'

U mojoj glavi nema sumnje da je sve to pokušaj psihotičnih fanova Amber Heard, koji se pretvaraju da su fanovi Johnnyja Deppa, da maltretiranjem njegove kćerke Lily Rose ocrne sve Deppove fanove, branili su je 'pravi fanovi'

Kćer Johnnyja Deppa (58), glumicu Lily-Rose Depp (22) napali su obožavatelji njenog oca zbog 'manjka podrške' tijekom sudske parnice s bivšom suprugom, Amber Rose (38),  piše portal Unilad.

- Molim te, podrži svog oca. Bez obzira na tvoj odnos s njim, znaš da Amber nije žrtva - jedan je od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Korisnik Twittera @thisisnotahmad skupio je na jednom mjestu screenshotove svih komentara.

- Ovo je jednostavno ludo - napisao je uz fotografiju.

'Nisam vidjela niti jednu tvoju fotku sa svojim ocem. Zašto?', 'Objavljuješ svoje sise više nego što objavljuješ o svom tati, kako jadno', 'Kako to da se nisi ništa rekla o slučaju svog oca', 'Zašto nikad ne objaviš ništa o svom ocu', neki su od komentara.

- Vjerovala ili ne, svjedočenje djeteta će imati ogroman utjecaj - objašnjavala je jedna Tviterašica Lily, kako je od presudne važnosti da na sudu svjedoči u korist svog oca.

Ubrzo su se pojavile i teorije zavjere, koje tvrde da iza tih napada stoje obožavatelja Amber koji glume obožavatelja glumca.

- U mojoj glavi nema sumnje da je sve to pokušaj psihotičnih fanova Amber Heard, koji se pretvaraju da su fanovi Johnnyja Deppa, da maltretiranjem njegove kćerke Lily Rose ocrne sve Deppove fanove.Ovo je nemoguće izmisliti - komentirao je Tviteraš koji je skupio sve screenshotove.  

 

 

Najčitaniji članci