To je to što me zanima!

Obožavatelji su uvjereni da je Meghan rodila prije dva tjedna

Na pitanje na koga njihov sin najviše sliči, odgovorili su kako će se to vidjeti kroz naredna dva tjedna. No neki su tu izjavu pogrešno protumačili i shvatili da je beba rođena u tajnosti prije dva tjedna
Vidi originalni članak

Princ Harry (34) i Meghan (37) u srijedu su javnosti predstavili sina I upoznali kraljicu Elizabetu II. (93) s osmim praunukom. Otkrili su da su mu dali ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čaroban je, imam dva najbolja muškarca na svijetu i presretna sam, ima najslađi temperament, jako je miran, bili su to posebni dani - komentirala je Meghan nakon službenog fotografiranja u dvorcu Windsor.

SLAVLJE U OBITELJI Meghan i Harry pokazali sina: On je naše malo klupko radosti

Na pitanje na koga njihov sin najviše sliči, odgovorili su kako će se to vidjeti kroz naredna dva tjedna.

No neki su tu izjavu pogrešno protumačili i shvatili da je beba rođena u tajnosti prije dva tjedna. Ta se teorija proširila društvenim mrežama pogotovo zato što se Meghan nije pojavljivala u javnosti nekoliko tjedana prije poroda. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Maaarly 09.05.2019.

    Pa ako i je, i da je rodila prije dva mjeseca... Njihova stvar

  • kogahebe 09.05.2019.

    Ti će svašta lažirati,samo da ostanu na vlasti..varalice,ubojice,kakvi gospoda Glembajevi- to su Saxe Coburg and Gotha,njemačka loza,promijenili ime za vrijeme II svj.rata u Windsor da bi se umilili englezima u njihovoj državi! Ništa im nije sveto,i ovaj slučaj je lažiran sigurno,sigurno.Sve im konfiscirati i staviti u državnu kasu i poslati na burzu rada! Ukinuti monarhiju i napraviti Republiku!

  • 09.05.2019.

    Vidim mnogi im držali svijeću, pa znaju da nije zatrudnila. Koja debilana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare