To je to što me zanima!

Obožavatelji žele da Fani bude kao Jelena Karleuša

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obožavatelji su fotomontažom povećali usne Fani Stipković da sliči pjevačici. Slike su objavili su na lažnom manekenkinom profilu na Facebooku
Vidi originalni članak

Priče o mojim navodnim brojnim estetskim operacijama su mi jako smiješne. Napravila sam samo jednu za svoj gušt, kaže Fani Stipković (27). Obožavatelji iz Srbije otvorili su joj lažni profil na Facebooku i objavili fotomontaže na kojima su joj povećali usnice i grudi. Žele da Fani izgleda poput Jelene Karleuše.
- Vjerojatno bih tako izgledala da sam se operirala - kroz smijeh kaže Fani, koja priznaje da se trudi da joj tijelo ostane u formi.
- Svako se jutro budim u 9 sati, popijem limunadu ili čaj i odem u teretanu. Tamo radim trbušnjake, zgibove i vježbe za stražnjicu. Nemam celulit jer uza sve to još idem i na anticelulitne masaže - kazala je Fani i dodala kako je jako zadovoljna sobom. Platinasta plavuša oduvijek je znala da će biti novinarka, iako je svojedobno radila kao manekenka. Nakon što je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, dobila je posao na Novoj TV:
- Upoznala sam puno ljudi i stekla iskustva. Ovaj me posao izgradio i sretna sam. Nikad nisam bila sponzoruša niti sam čula da je to ikad netko rekao za mene.
Uz dobru plaću na televiziji, Fani, ako treba, financijski pomognu roditelji. Kaže da nikad nije bila s oženjenim muškarcem. Trenutačno nije u vezi iako se viđa sa zanimljivim dečkom.
- Treba proći vremena da vidim vodi li to zaista nekamo. Nisam osoba koja ulijeće u vezu samo zato da ne bude sama - kaže Fani o svom ljubavnom životu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • elenao 27.06.2010.

    U kojem univerzumu je ona napravila samo jednu operaciju ? Ja kao laik mogu ko iz topa sa 100% sigurnoscu identifcirati bar 7 estetskih korekcija na njoj.

  • COSA-NOSTRA 27.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_48540 27.06.2010.

    izgleda kao da je bila u osinjaku!!! ne kužim da to može kakti biti ljepo ili sexy !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare