To je to što me zanima!

Obožavateljica Drakeu ukrala sokove i zbog toga ide na sud

Policija je uhitila djevojku odjevenu samo u majicu s kapuljačom jer je neovlašteno ušla na posjed. Nije ukrala ništa vrijedno, no protiv nje biti će podignuta optužnica zbog provale i krađe
Vidi originalni članak

U spavaćoj sobi luksuzne vile u kojoj živi Drake (30) njegovi su suradnici zatekli 24-godišnjakinju koja je njuškala po pjevačevim stvarima.

Policija je uhitila djevojku odjevenu samo u majicu s kapuljačom jer je neovlašteno ušla na posjed. Nije ukrala ništa vrijedno, no protiv nje biti će podignuta optužnica zbog provale i krađe.

Drakea, ‘teškog’ 590 milijuna kuna, obožavateljica je oštetila za 80 kuna jer je popila dva gazirana pića i bocu obične vode.

Glazbenik je prije nekoliko mjeseci bio u vezi s Jennifer Lopez (47). On se nije pomirio s prekidom, a svoje emocije istresao je u pjesmi.

- Pijan sam joj noću slao ljubavne poruke, ali na stari broj, pa su mi se vraćale - pjeva Drake. Lijepa pjevačica sada je u vezi s Alexom Rodriguezom (41). 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ChiSonoIo 20.04.2017.

    A jadna, pa bila je žedna, šta sad...;))

  • kung fu panda 19.04.2017.

    E nu skrtca pa zar curu na sud radi dva soka jado cemerni eeer da mi je mala blize ja bi joj savjetovala da ona tebi uzme 80 tisuca jer si joj blenio u cuci

  • Invictus_Zagreb 19.04.2017.

    nekad je hip hop bio tupac, snoop, biggie, n.w.a.. a danas u skladu sa homoseksualnom generacijom opasni momci su drake, lil wayne, tyga, jasnon derulo, justin.. hahahaha uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare